آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,016
تعداد مشاهده مقاله27,174,224
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,168,786

1.

اثراسیدهای چرب آلفا- لینولنیک و لینولئیک همراه با تره هالوز و سوکروز یا بدون آن‌ها بر کیفیت اسپرم بز مرخز طی فرآیند های انجماد و یخ گشایی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 35-42
عباس فرشاد؛ امجد فرزین چور؛ شاهو محمودی

2.

اثر زمان کاشت و سطوح مختلف نیتروژن بر خصوصیات کمی و کیفی کتان روغنی (.Linum usitatissimum L)

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 79-91
محمدمهدی رحیمی؛ قربان نورمحمدی؛ امیر آینه بند؛ عیسی افشار؛ غلام رضا معاف پوریان

3.

اثرعصاره جلبک پادینا (Padina astraulis Hauck) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری(Mugil cephalus Linnaeus,1758)

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 161-170
پریا اکبری؛ ناصر شهرکی

4.

یافته علمی کوتاه: بررسی تغییرات فصلی اسیدهای چرب در نرمتن Nerita textiles در مناطق جزر و مدی خلیج چابهار (دریای عمان)

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 175-180
نوشین سجادی؛ پیمان اقتصادی؛ کاظم درویش بسطامی

5.

برآورد پارامترهای ژنتیکی وزن تخم، وزن زرده و اسیدهای چرب زرده در بلدرچین ژاپنی

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 41-54
ندا فرزین؛ مهلا عجم؛ ابوالقاسم سراج

6.

بررسی اثر کنه‌کشی روغن و عصاره متانولی بذر منداب Eruca sativa روی (Tetranychus urticae (Red form)(Acari:Tetranichidae

دوره 39، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 81-92
سعید محرمی پور؛ مریم معصومی؛ مهدی عیاری

7.

بررسی اسیدهای چرب بذر گل گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch & Mey.) در دو اکوتیپ مختلف

دوره 27، شماره 4، بهمن 1390، صفحه 587-595
نورالدین حسین‌پور آزاد؛ قربانعلی نعمت‌زاده؛ سید محمدرضا آزادبخت؛ سیّدکمال کاظمی‌تبار؛ احسان شکری

8.

بررسی تانن و اسید چرب میوه بلندمازو (Quercus castaneifolia C. A. Mey.) در جنگل‌های النگدره استان گلستان

دوره 31، شماره 4، مهر 1394، صفحه 688-697
ژیلا اصغری؛ حمیدرضا صادقی‌پور؛ سید خلیل هاشمی دوست؛ محسن مظاهری تهرانی

9.

بررسی تنوع اکولوژیک، مورفولوژیک و ترکیب‌های اسید چرب گیاه کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 168-184
وحیده ناظری؛ رضا کیانی؛ کرامت الله رضایی؛ رمضان کلوندی

10.

بررسی عملکرد و خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گشنیز (Coriandrum sativum L.) تحت تأثیر پرایمینگ بذرها

دوره 39، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 138-151
زرین جمشیدیان؛ فرشید طلعت

11.

بررسی کمّی و کیفی اسیدهای چرب بذر دو گونه Withania coagulans (Stocks) Dun. و Withania somnifera (L.) Dun. از رویشگاه‌های مختلف استان سیستان و بلوچستان

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 730-740
زینب کیخا؛ محرم ولیزاده؛ جعفر ولیزاده؛ خلیل‌ الله طاهری

12.

بررسی ویژگی های جوانه زنی بذر ارقام کنجد (Sesamum indicum L.) و رابطه آن با ترکیب اسیدهای چرب

دوره 5، شماره 2، بهمن 1395، صفحه 119-131
پرویز رضوانی مقدم؛ سید محمد سیدی

13.

بررسی و مقایسه پروفیل اسیدهای چرب و املاح کلسیم، فسفر و آهن در ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)، شیربت (Arabibarbus grypus) و قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 34، شماره 2، تیر 1400، صفحه 143-136
محمدرضا محمدی؛ نرگس جوادزاده؛ حدیده معبودی

14.

بهبود جنبه‌های فیزیولوژیک بذر سیاهدانه (Nigella sativa L.) در خاک آهکی: نقش شاخص های مربوط به عملکرد کیفی و ترکیب اسیدهای چرب

دوره 5، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 93-105
سید محمد سیدی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ محمد خواجه حسینی؛ حمید شاهنده

15.

پروفایل اسیدهای چرب دربرخی ماهیان پرمصرف سواحل جنوبی کشور

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 13-22
رضوان موسوی ندوشن؛ فرشته عباسی

16.

تأثیر افزودن سطوح مختلف دانه گلرنگ به جیره شترهای تک‎کوهان بر کیفیت و کمیت اسیدهای 18 کربنه شیر

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 83-90
امیر احمدپور؛ کاظم دوست محمدی؛ موسی زرین

17.

تاثیرپیری تسریع شده بر صفات جوانه‌زنی بذر خردل وحشی (Sinapsis arvensis) در شرایط تنش شوری

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 43-58
میعاد حاجی محمودی؛ عبدالمهدی بخشنده؛ سید امیر موسوی؛ سید عطا اله سیادت

18.

تاثیر جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن‌های گیاهی بر روی پارامترهای رشد و پروفیل اسیدهای چرب در دوره انگشت قد ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) و بررسی این پروفیل پس از تغذیه دوباره با روغن ماهی

دوره 23، شماره 1، دی 1393، صفحه 95-108
ابراهیم حسین نجد گرامی

19.

تاثیر روشهای مختلف پخت بر ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی تیلاپیا (Oreochromis niloticus)

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 97-108
الهام قیومی جونیانی؛ ژاله خوشخو؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی

20.

تاثیر کوئرستین عادی و نانوکپسوله شده با کیتوزان بر پروفایل اسید چرب بافت عضله و تخمک ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 39-49
محمدرضا کلباسی؛ محمد بهزادی طایمه؛ حامد پا‌‌ک‌‌نژاد

21.

تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و سطوح اسیدهای چرب در تخمدان ماهیان کپور دریایی حوضه جنوب شرقی دریای خزر (سال 1386-1387)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 151-160
سکینه یگانه؛ بهاره شعبانپور؛ هدایت حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ مهناز معینی؛ عباسعلی مطلبی

22.

شناسایی ساختار شیمیایی و بیوشیمیایی بذر گیاه دارویی بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana (Benth.) Benth. in Wall) و بررسی تغییرات این صفات تحت شرایط پیری تسریع شده

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 23-37
محمدشاهین دانشمندی؛ رضا توکل افشاری؛ رضا صدرآبادی حقیقی

23.

کاملینا، دانه روغنی منحصر به فرد با تحمل بالا به خشکی و سرما

دوره 2، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 63-73
حسین رستمی احمدوندی؛ دانیال کهریزی؛ روژین قبادی؛ علی اکبر آبادی

24.

مقایسه پروفایل‌ اسیدچرب جنس‌های نر و مادة ماهی کفال طلایی (Liza aurata) در سواحل جنوبی دریای خزر

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 33-39
مهرنوش نوروزی؛ مصطفی باقری توانی

25.

هسته عناب، ثروتی ناشناخته

دوره 4، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 6-10
غلامرضا هادربادی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب