آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,771,060
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,224,181

1.

Effect of mixture of Artemisia argyi and Houttuynia cordata Thunb extracts on growth performance, antioxidant activity, serum and hepatic lipid levels, and gut bacteria in grass carp (Ctenopharyngodon idella)

دوره 21، شماره 1، فروردین 2022، صفحه 202-219
Wenshu Liu؛ Yanliang Chen؛ Xiaoze Guo؛ Yanqiang Tang؛ Haihong Xiao؛ Yuting Liu؛ Tianjun Yang؛ Siming Li

2.

Investigation of the Phytochemical Constituents and Antimicrobial Potential of the Fruit and Flower of Pistacia Atlantica Desf. as a Herbal Medicine Growing in North-west of Iran

دوره 10، شماره 2، آذر 2021، صفحه 237-245
Hossein Mostafavi؛ Sakha Pezhhanfar؛ Fatemeh Fouladi؛ Fatemeh Agayi

3.

Potentiality of Moringa oleifera aqueous extract as a growth modulator and antistress in acute hypoxic Nile tilapia Oreochromis niloticus

دوره 19، شماره 1، فروردین 2020، صفحه 67-84
Ramy Shourbela؛ Waleed El-Hawarry؛ Ashraf Abd El-Latif؛ Seham Abo-Kora

4.

اثرات دورکنندگی عصاره‎های گیاهان خرزهره (Nerium oleander L.) اسطوخودوس (Lavandula officinalis L.) و آنغوزه (Ferula assafoetida L.) روی شپشه آرد Tribolium castaneum (Herbst)

دوره 23، شماره 4، بهمن 1386، صفحه 443-452
جواد ناظمی رفیع؛ سعید محرمی‌پور

5.

اثر بازدارندگی عصاره گیاهی آویشن شیرازی و چویل بر نماتد ریشه‌گرهی گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه‌

دوره 29، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 842-853
نجمه غزلباش؛ محمد عبدالهی

6.

اثر کشندگی عصاره چریش و زیتون تلخ و اثر افزایشی اسانس مورتلخ بر کنه تارتن خرما Oligonychus afrasiaticus (Acari: Tetranychidae)

دوره 37، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 43-54
فریبا سهرابی؛ محمد امین کهن مو

7.

اثرهای زیستی عصاره‌های آقطی، گزنه، تمشک و سرخس عقابی روی کنه تارتن دو نقطه‌ای

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 565-576
سمانه صالحی؛ محمود محمدی شریف؛ علیرضا هادیزاده

8.

ارزیابی اثر دو عصاره کلپوره و شاتره و رهاسازی بالتوری سبز در مقایسه با آفت‌کش پی‌متروزین برای مهار سفید‌بالک پنبه (Bemisia tabaci (Hemiptera: Aleyrodidae

دوره 34، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 9-21
محمد امین سمیع؛ مصطفی حقانی؛ حمیده شریفی

9.

بررسی اثر کشندگی عصاره‌های گیاهی و اثرات سینرژیستی آن‌ها با قارچ Beauveria bassiana برای کنترل جمعیت شپشه‌دندانه‌دار Oryzaephilus surinaemensis در شرایط تغذیه از خرما

دوره 7، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 17-30
مسعود لطیفیان؛ بهار راد؛ جهانشیر شاکرمی؛ اسماعیل راه خدایی

10.

بررسی تأثیر مخلوط عصاره گیاهان دارچین، نعناع و فلفل بر خصوصیات دستگاه گوارش، فراسنجه‌های خونی و وی‍ژگی‌های استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 487-501
زهرا تهامی؛ سید محمد حسینی؛ امین ولی‌زاده قلعه بیگ

11.

تاثیر استفاده برخی از عصارهای گیاهی بر رشد و تغذیه، آنزیم‌های گوارشی و پارامترهای ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 47-56
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی‌پور کنعانی

12.

تأثیر عصاره اتانولی گیاهان آنغوزه (Ferula assa-foetida L.) و به‌لیمو (Aloysia citriodora Ort. et Palav.) بر تلفات و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک لارو بید آرد (Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae))

دوره 37، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 300-314
مریم عجم حسنی

13.

کنترل قارچ آسپرژیلوس و آفلاتوکسین حاصل ازآن با استفاده از مواد مؤثره گیاهی

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 117-136
سوده کریمی؛ جلال غلام نژاد؛ مژده ملکی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب