آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,823,013
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,731,081

1.

اثر بیوچار حاصل از منابع مختلف بر عملکرد و کارایی مصرف آب گندم

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 357-371
حسن اصولی؛ احمد کریمی؛ حسین شیرانی

2.

اثرترکیبات‌آلی، نانوذرات آهن و روی و اثرات متقابل آنها بر عملکرد و جذب عناصرغذایی درگوجه-فرنگی

دوره 32، شماره 04، اسفند 1398، صفحه 16-32
سعید جواهری؛ علیرضا آستارایی؛ رضا خراسانی؛ حمیدرضا ذبیحی؛ حجت امامی

3.

اثر تیمارهای تغذیه‌ای بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی سرخارگل (Echinaceae purpurea L.)

دوره 39، شماره 3، مهر 1402، صفحه 315-335
ژینوس هاشم‌پور؛ سمانه اسدی صنم؛ مهدی میرزا؛ مرضیه قنبری جهرمی

4.

اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و کودهای زیستی بر میزان اسانس و جذب برخی عناصر زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 822-830
ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی

5.

اثر کودهای آلی و زیستی و ماده افزودنی هیدرومکس بر پایداری علف‌کش نیکوسولفورون در خاک

دوره 16، شماره 2، مهر 1399، صفحه 141-154
ابراهیم ممنوعی؛ ابراهیم ایزدی دربندی؛ مهدی راستگو؛ محمد علی باغستانی؛ محمد حسن زاده

6.

اثر مقدار و زمان مصرف ورمی‌کمپوست بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج (Oryza sativa L.) رقم طارم هاشمی

دوره 30، شماره 2، تیر 1396، صفحه 91-110
نوراله خیری

7.

اثر ورمی‌کمپوست، بیوچار و همزیستی میکوریزی بر برخی ویژگی‌های کمّی و کیفی کدوی تخم‌کاغذی (Cucurbita pepo L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 87-100
مجتبی خواجه حق وردی؛ محمدرضا اردکانی؛ بهلول عباس‌زاده؛ پریسا نجات خواه معنوی

8.

اثر ورمی‌کمپوست و قارچ رایزوفاگوس ایررگولاریس بر عملکرد، جذب عناصر غذایی و محتوای کلروفیل دو رقم گندم

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 149-161
جمال شیخی؛ عبدالمجید رونقی؛ نجفعلی کریمیان؛ مهدی زارعی؛ سید مجید موسوی

9.

ارزیابی اثر سیستم‌های مختلف کودی بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 31، شماره 2، خرداد 1394، صفحه 204-219
زهرا رسولی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ حسین بشارتی

10.

ارزیابی میزان فعالیت آنزیم‌های اوره‌آز و فسفاتاز قلیایی و تغییر بعضی خصوصیات شیمیایی در خاک تیمار شده با کمپوست و ورمی‌کمپوست تحت کشت ذرت

دوره 25، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 113-123
سیده رقیه احمدپور؛ محمد علی بهمنیار؛ سروش سالک گیلانی؛ اکبر فرقانی

11.

بررسی اثرات تلفیقی سرکه‌ی چوب و ورمی‌کمپوست در کنترل قارچ Verticillium dahliae، عامل پژمردگی ورتیسیلیومی خیار گلخانه‌ای

دوره 81، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 51-60
مهین صابری؛ ابوالفضل سرپله؛ حسن عسکری؛ فلورا رفیعی

12.

بررسی اثر تنش کم آبیاری و منابع کودی بر خصوصیات مورفولوژیکی و ترکیب‌های فنلی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea L.)

دوره 36، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 130-141
بیژن سلطانیان؛ پرویز رضوانی مقدم؛ جواد اصیلی

13.

بررسی برخی خصوصیات فیتوشیمیایی گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch. & Mey.)تحت تأثیر تراکم گیاهی و کودهای آلی و شیمیایی مختلف

دوره 33، شماره 4، مهر 1396، صفحه 649-662
محمد بهزاد امیری؛ پرویز رضوانی‌مقدم؛ محسن جهان؛ میلاد صالح آبادی؛ نگار ناصری

14.

بررسی برخی صفات فیتوشیمیایی گیاه دارویی چای‌ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تأثیر سیستم‌های مختلف تغذیه‌ای و آب آبیاری

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 928-940
بهاره پارسامطلق؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ ذبیح اله اعظمی ساردویی

15.

بررسی پتانسیل کاربرد نانو ذره نانوپروسیل-1((lus-1 به عنوان حامل باکتری حل کننده فسفات در فرایند تولید زادمایه نانوبیولوژیک

دوره 1، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 83-92
شایان شریعتی؛ حسینعلی علیخانی؛ احمد علی پوربابایی

16.

بررسی تأثیر انواع کودهای آلی بر عملکرد و اجزای عملکرد گیاه دارویی همیشه‌بهار (Calendula officinalis L.)

دوره 29، شماره 3، آبان 1392، صفحه 635-650
مریم رضایی؛ رضا برادران

17.

بررسی تأثیر مقادیر مختلف ورمی‌کمپوست و محلول‌پاشی اسیدهای آمینه و اوره بر عملکرد کمّی و کیفی بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 31، شماره 6، بهمن 1394، صفحه 1058-1070
محمدرضا حاج سید هادی؛ هدی رضایی قلعه

18.

بررسی تحقیقات کاربرد ورمی‌کمپوست در کشاورزی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 69-81
جلال امیدی؛ سمانه عبدالمحمدی

19.

بررسی سیستم‌های مختلف حاصلخیزی خاک بر برخی صفات فیزیولوژیکی، عملکرد و میزان اسانس مریم‌گلی (Salvia officinalis L.) در شرایط مختلف رطوبتی

دوره 32، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 333-345
مصطفی گواهی؛ امیر قلاوند؛ فرزاد نجفی؛ علی سروش‌زاده

20.

بررسی کاربرد کودهای زیستی و شیمیایی فسفر بر عملکرد کمّی و کیفی گیاه دارویی گل‌راعی (Hypericum perforatum L.)

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-15
شهلا شفیعی ادیب؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی‌محمد مدرس ثانوی

21.

تاثیر انواع کودهای آلی بر جامعه پلانکتونی، رشد و بقای بچه‌ماهیان‌نورس در سیستم پرورش متراکم

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 49-58
خسرو جانی خلیلی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابولقاسم اسماعیلی فریدونی؛ رمضان رجب‌نیا

22.

تأثیر بقایای آلی مختلف بر برخی خصوصیات و روند تغییرات عناصر‌غذایی در فرآیند تولید ورمی‌کمپوست

دوره 5، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 185-194
فرناز هوشیار جبل کندی؛ علی عباسپور؛ میر حسن رسولی صدقیانی؛ حمیدرضا اصغری

23.

تأثیر تلقیح بذر با قارچ میکوریزا بر شاخص‌های سبزشدن و رشدی دو رقم پاپایا (Carica papaya L.) در بسترهای کشت مختلف

دوره 12، شماره 4، آذر 1402، صفحه 69-84
علی نجم؛ مهدی آران؛ عبدالرحمن رحیمیان بوگر

24.

تأثیر تیمارهای تغذیه‌ای بر ویژگی‌های مورفولوژیک و عملکرد اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad)

دوره 37، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 193-213
سیده محدثه محمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ سمانه اسدی صنم؛ سپیده کلاته‌جاری

25.

تأثیر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و آبیاری بر خصوصیات مورفولوژیک و میزان اسانس بابونه آلمانی (Matricaria recutita) رقم Goral

دوره 24، شماره 1، اردیبهشت 1387، صفحه 82-93
مجید عزیزی؛ فرهاد رضوانی؛ محمد حسن‌زاده خیاط؛ امیر لکزیان؛ حسین نعمتی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب