آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,630,787
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,205,561

1.

اثر پیش‌تیمارهای دمایی و نوع کربوهیدرات بر القاء آندروژنز در کشت بساک Capparis spinosa L.

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 381-402
سیده معصومه مصطفوی؛ محمدرضا عبداللهی؛ دارا دستان؛ حسن ساریخانی

2.

اثر سطوح مختلف نیاسین و کربوهیدرات جیره غذایی بر رشد، ترکیب لاشه و شاخص‌های بیوشیمیایی همولنف میگوی جوان وانامی (Litopenaeus vannamie)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 1-12
فریده زنده بودی؛ حمید محمدی آذرم؛ ابراهیم رجب‌زاده قطرمی؛ احمد قاسمی؛ عقیل دشتیان‌نسب

3.

ارزیابی نقش همزیستی مایکوریزا در فعالیت فیزیولوژیکی سه رقم پنبه در شوری‌های مختلف

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 103-118
الهام مقیسه؛ الهام فغانی؛ شادمان شکروی؛ مریم کلاهی

4.

اندازه‌گیری میزان ترکیبهای فنولی، کربوهیدراتهای محلول، کارتنوئیدها و عناصر معدنی میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) در جنوب‌غربی ایران

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 203-215
کرامت‌الله سعیدی؛ رضا امیدبیگی

5.

بررسی اثر تراکم کاشت و آبیاری تکمیلی بر کمیت و کیفیت عملکرد علوفه دو رقم گلرنگ (Carthamus tinctorius L.)

دوره 6، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 147-164
مریم دلفانی؛ علی حاتمی؛ سید سعید پورداد؛ زهرا طهماسبی؛ فرشید فتاح نیا؛ محمدرضا جهانسوز

6.

بررسی توزیع مکانی فقر و ناامنی غذایی خانوارهای شهری و روستایی به تفکیک استانی در ایران

دوره 16، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 103-123
مریم جعفری ثانی؛ محمد بخشوده

7.

بررسی عملکرد کمی و کیفی سورگوم علوفه‌ای در سطوح مختلف شوری و آب آبیاری در سامانه آبیاری قطره‌ای زیرسطحی

دوره 30، شماره 4، دی 1395، صفحه 467-482
حلیمه پیری؛ حسین انصاری؛ مهدی پارسا

8.

برهمکنش کود پتاسیم و تنش آبی بر ویژگی‌های کمی و کیفی گیاه دارویی چای ترش

دوره 34، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 137-150
پریا راشکی؛ حلیمه پیری؛ عیسی خمری

9.

پاسخ ریشه‌زائی و برخی صفات بیوشیمیایی قلمه زیتون (Olea europaea L.) رقم کنسروالیا به اسید ایندول بوتیریک و پوترسین

دوره 35، شماره 2، آذر 1398، صفحه 221-263
اسماعیل خالقی؛ سکینه علوی پور جلیعه

10.

تاثیرات متابولیکی پایریپروکسی‌فن بر تجمع بیولوژیکی منابع انرژی در سن گندم

دوره 84، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 1-12
زهرا حاج صمدی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی کاوسی؛ کبری فتوحی

11.

تاثیر اسپیرودیکلوفن بر برخی از پارامترهای بیوشیمیایی در سوسک کلرادوی سیب‌زمینی Leptinotarsa decemlineata

دوره 82، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 127-136
کبری فتوحی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی

12.

تاثیر پاکلوبوترازول بر خصوصیات فیزیولوژیکی دو رقم کنجد (Sesamum indicum L.) تحت تنش خشکی

دوره 30، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 83-95
موسی میری؛ همت الله پیردشتی؛ الهام فغانی؛ ولی الله قاسمی عمرانی

13.

تأثیر تنش خشکی و مقادیر کود نیتروژنه بر میزان و عملکرد اسانس و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 1047-1059
احمد افکاری

14.

تـاثیر غلظت‌های زیرکشنده فـنوکسی‌کـارب بر منابع انرژی در موریانه‌ی‌ Microcerotemes diversus (Isoptera:Termitidae)

دوره 38، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 61-70
زهرا جلیلیان؛ بهزاد حبیب پور؛ پیمان حسیبی

15.

تأثیر منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، قابلیت هضم پذیری و آنزیم‏های کبدی و گوارشی تاس‏ماهی سیبری (Acipenser baerii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1399
محمود محسنی؛ رضا طاعتی؛ شهرام دادگر؛ علی علیپور

16.

سنتز سبز نانوذره آهن و نقره با استفاده از عصاره چای سبز (Camellia sinesis L.) و بررسی اثر آن بر ویژگی‌های کمّی و کیفی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.)

دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 330-345
مهدی دهمرده؛ رمضان تاجی؛ عیسی خمری؛ طیبه حداد

17.

مقایسه تأثیر جنگل‌کاری صنوبر و توسکا بر ویژگی‌های کیفی خاک و ذخیره کربن آلی (مطالعه موردی: ایستگاه تحقیقات صنوبر صفرابسته، استان گیلان)

دوره 21، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 286-299
نسترن پولادی؛ محمد امیر دلاور؛ احمد گلچین؛ عبدالله موسوی کوپر

18.

مقایسه توده‌های بومی گیاه گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.) با واریته‌های تجاری از نظر اجزای عملکرد، عملکرد و خصوصیات کیفی تحت شرایط فصول مختلف کشت

دوره 35، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 456-470
حیدر مفتاحی زاده؛ محمدحسن عصاره



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب