آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,984,247
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,149,255

1.

اثر قارچ میکوریز توأم با برخی میکروارگانیسم‌ها و ترکیبات شیمیایی بر عملکرد شاخص‌های رشدی و فتوسنتزی ذرت

دوره 10، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 33-47
معصومه احمدزاده؛ ابراهیم صداقتی؛ روح‌الله صابری ریسه؛ اصغر رحیمی؛ علی اکبر محمدی میریک؛ نرگس حاتمی

2.

استخراج و شناسایی استروئیدهای دو گونه جلبک دریایی Sargassum oligocystum و Nizamudiinia zanardinii دریای عمان و خلیج فارس

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 23-30
شهلا جمیلی؛ احمدرضا گوهری کاخکی؛ سودابه سعیدنیا؛ پریسا پرمه؛ جمیله فیروزی؛ بایرام محمد قرنجیک؛ منصور صدریان

3.

امکان استفاده از باقیمانده کارخانجات آبگیری انگور در تغذیه دام سبک و طیور

دوره 3، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 16-21
مسعود مستشاری محصص

4.

برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص دانه جو ایران با استفاده از معادلات رگرسیونی

دوره 4، شماره 17، اسفند 1394، صفحه 73-82
حسین غلامی

5.

برآورد نیاز روزانه گوسفند نژاد مغانی بر اساس کیفیت علوفه در دسترس (مطالعه موردی منطقه کلیبر در استان آذربایجان‌شرقی)

دوره 16، شماره 4، دی 1388، صفحه 431-444
حسین ارزانی؛ سمیه عالی خانی؛ سید اکبر جوادی؛ بردیا نوریان

6.

بررسی ارتباط بین خوشخوراکی و ارزش غذایی گونه‌ها در مراتع تحت چرای شتر

دوره 22، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 330-343
وحیده عبداللهی؛ قاسمعلی دیانتی تیلکی؛ جلیل فرزادمهر؛ هرمز سهرابی

7.

بررسی تاثیرزمان ذخیره‌سازی بر خواص رنگ و ترکیبات شیمیایی تخته خرده حاصل از باگاس

دوره 31، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 58-66
مهدی جنوبی؛ شوبو صالحپور؛ زهره عرازنیا؛ یحیی همزه

8.

بررسی ترکیبات شیمیایی و خصوصیات سیلویی علوفه کنگر فرنگی با و بدون اوره و ملاس

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 145-154
مجید صادقیان؛ سید کمال الدین علامه؛ بابک بحرینی نژاد

9.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی¬های بیومتری الیاف در تنه و مخروط درخت کاج تدا در منطقه گیلان

دوره 28، شماره 3، مهر 1392، صفحه 545-560
طاهره قلی زاده؛ آرش فرج پور رودسری؛ اصغر تابعی

10.

بررسی عملکرد، ترکیبات شیمیایی و صفات کیفی در مراحل مختلف رشد ژنوتیپ‌های فسکیوی بلند (Festuca arundinacea)

دوره 29، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 125-137
علی جعفری؛ رضا محمدی

11.

بررسی فیتوشیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و ضد قارچی اسانس برگ گیاه پنج انگشت

دوره 10، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 67-80
فائزه فرخ زاد؛ حسین دهقان؛ سید عبدالله هاشمی؛ کمال غلامی پور فرد

12.

بررسی کیفیت علوفه گونه‌های مهم هالوفیت مراتع شور و قلیای استان گلستان در دو مرحله فنولوژی

دوره 24، شماره 3، مهر 1396، صفحه 537-546
محمد پاسندی؛ سیدعلی حسینی؛ عبدالله کاویان

13.

بررسی مقایسه‌ای ویژگیهای مورفولوژی و شیمیایی چوب تنه و جست اکالیپتوس کاملدولنسیس در منطقه جیرفت

دوره 23، شماره 1، فروردین 1387، صفحه 83-90
سعیده شریفی؛ جلیل روشناسان؛ سید ضیاء الدین حسینی

14.

بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری عناب تازه با استفاده از فناوری اتمسفر اصلاح شده

دوره 5، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 19-25
طیبه شاهی؛ مهدی ابراهیمی؛ محسن پویان؛ فرحناز کرمی

15.

تأثیر روش‌های مختلف انجمادزدایی بر ارزش غذایی آبزیان

دوره 1، شماره 3، آذر 1395، صفحه 72-78
شبنم کمالی پور

16.

ترکیبا ت تقریبی-شیمیایی گیاه دریایی سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) مناطق مختلف ساحلی استان سیستان و بلوچستان

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 133-144
محمود حافظیه؛ یزدان مرادی؛ محمد پورکاظمی؛ شهرام دادگر؛ منصور شریفیان

17.

تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت

دوره 9، شماره 36، آذر 1399، صفحه 3-12
عزیز کردونی؛ مهرزاد طاوسی؛ جواد مهدوی مجد؛ بهاره طاهری دزفولی؛ زینب عنافجه

18.

تعیین ارزش غذایی و قابلیت هضم برون تنی علوفه نخود

دوره 1، شماره 1، بهمن 1397، صفحه 37-47
مرتضی کرمی

19.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 209-220
محمدرضا زبده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ بهروز بهرام نژاد

20.

شناسایی و مقایسه ترکیبات شیمیایی مواد استخراجی چوب و پوست چنار (Platanus orientalis) دست کاشت با استفاده از فنون کروماتوگرافی گازی و طیف‌سنجی جرمی (GC/MS)

دوره 37، شماره 3، مهر 1401، صفحه 229-238
رامین ویسی؛ سید اسحاق عبادی؛ سید سجاد اشرفی

21.

محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیره‌سازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم)

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 129-144
پیروز شاکری؛ مرتضی حسینی غفاری؛ حسن فضائلی

22.

معادلات رگرسیونی به دست آمده از ترکیبات شیمیایی در برآورد انرژی قابل متابولیسم و خالص اسپرس ایران

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 219-230
حسین غلامی؛ عباس گرامی؛ کامران رضایزدی؛ مرتضی رضائی

23.

مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 43-54
محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ مصطفی کمال عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور

24.

ویژگی‌های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی چوب ملج، اوجا، آزاد و داغداغان

دوره 25، شماره 2، مهر 1389، صفحه 248-259
وحیدرضا صفدری

25.

ویژگی‌های مورفولوژیکی و ترکیبات شیمیایی ساقه‌های ذرت کشت شده در منطقه آستارا (رقم‌های روغنی و 704 )

دوره 28، شماره 3، مهر 1392، صفحه 561-582
ایرج شیارکار؛ اصغر تابعی؛ آرش فرج پور رودسرس

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب