آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,013,666
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,152,793

1.

اثر NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس سه گونه مرزه (Satureja) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 61-80
مهراب یادگاری

2.

اثرات تاریخ کاشت و رژیمهای آبیاری بر روی کمیّت و کیفیّت اسانس در گیاه Cuminum cyminum L.

دوره 23، شماره 1، اردیبهشت 1386، صفحه 134-140
جلیل زرین‌زاده؛ مهدی میرزا؛ هوشنگ آلیاری

3.

اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه، عملکرد اسانس و قدرت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد اکسیژن در اکوتیپ‌های سیاهدانه (Nigella sativa L.)

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 510-526
روزبه فرهودی؛ عادل مدحج

4.

اسانس Satureja bachtiarica Bunge به عنوان منبعی غنی از کارواکرول

دوره 20، شماره 4، بهمن 1383، صفحه 425-439
فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ محمدمهدی برازنده

5.

استخراج و تعیین ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس گونه Origanum strobilaceum Mobayen & Ghahreman

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 465-471
سمیه شاهوردی؛ فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ طاهر نژادستاری

6.

استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده‌های ژنتیکی مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) در شرایط کشت شده و عرصه‌های طبیعی

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 376-385
احمد اکبری‌نیا؛ فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا رزاز هاشمی

7.

بررسی و مقایسه کمّی و کیفی اسانس چهار اکسشن از مرزه (Satureja macrantha C. A. Mey.) در سال‌های مختلف پس از کشت در شرایط آب و هوایی تهران

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 150-164
فاطمه سفیدکن؛ اسرین حیدری؛ مریم کسیانی اول؛ سیدرضا طبایی عقدایی؛ محمود نادری

8.

مقایسه ترکیب‌های شیمیایی اسانس بومادران زرد (Achillea biebersteinii Afan.) استان خراسان با استفاده از روشهای آماری چند متغیره

دوره 28، شماره 1، اردیبهشت 1391، صفحه 1-13
سید فاضل میراحمدی؛ محمدرضا حسندخت؛ فاطمه سفیدکن؛ محمداسماعیل حسنی

9.

مقایسه ترکیبهای موجود در اسانس مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica Bunge) در مراحل قبل از گلدهی و گلدهی کامل در رویشگاه و مزرعه

دوره 25، شماره 2، مرداد 1388، صفحه 159-169
شهلا احمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ پرویز باباخانلو؛ فاطمه عسگری؛ کریم خادمی؛ ناهید ولیزاده؛ محمدعلی کریمی‌فر

10.

مقایسه کمی و کیفی اسانس پنج گونه آویشن (Thymus)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1381، صفحه 29-51
فاطمه سفیدکن؛ فاطمه عسگری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب