آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,986,137
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,150,984

1.

Antioxidant Activity and Chemical Composition of the Essential oil of Ducrosia anethifolia (DC.) Boiss. from Neyriz

دوره 3، شماره 2، آذر 2014، صفحه 215-218
Javad Mottaghipisheh؛ Malek Taher Maghsoudlou؛ Jafar Valizadeh؛ Rouhallah Arjomandi

2.

Antioxidant Activity of Rosmarinic Acid Extracted and Purified from Mentha piperita

دوره 76، شماره 5، بهمن و اسفند 2021، صفحه 1279-1287
F. E. H Aldoghachi؛ U. M Noor Al-Mousawi؛ F. H Shari

3.

Antioxidant and Anti-Microbial Properties of Euphorbia condylocarpa Roots under Hot-air Drying Conditions

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 تیر 1402
Afsaneh Mohammadi؛ Akbar Arabhosseini

4.

Chemical composition and antioxidant properties of some species of Lamiaceae family from Iran

دوره 6، شماره 2، آذر 2017، صفحه 125-130
Mohammad Amin Mehrnia؛ Aigin Bashti؛ Hasan Majdi Nasab

5.

Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Potential of Essential Oil of Ziziphus spina-christi var. aucheri Grown Wild in Iran

دوره 9، Special، خرداد 2020، صفحه 69-73
Maryam Papari Moghadam Fard؛ Saghar Ketabchi؛ Mohammad Hossein Farjam

6.

Effect of Different Treatments on Dormancy Breaking for Seed Germination Enhancement and Metabolite Analysis of Capparis spinosa L.

دوره 12، شماره 4، اسفند 2023، صفحه 387-396
Ahmad Nowruzian؛ Ali Aalami

7.

Effect of physicochemical parameters of seawater on antioxidant capacity in green, brown, and red macroalgae from the Persian Gulf

دوره 22، شماره 2، خرداد 2023، صفحه 423-449
M. Farasat؛ S.M.B. Nabavi؛ F. Namjoyan؛ R.A. Khavari-Nejad؛ M.R. Shushizadeh؛ I. Sabet؛ A. Kajkolahi

8.

Essential Oil Composition, Antioxidant Activity, Phenolic Compounds, Total Phenolic and Flavonoid Contents from Pomace of Citrus aurantifolia

دوره 10، Special، تیر 2021، صفحه 103-116
Hossein Tavallali؛ Atefeh Bahmanzadegan؛ Vahid Rowshan؛ Vahid Tavallali

9.

Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Medicinal Plant Extracts on Escherichia coli Isolated from Poultry Feces

دوره 11، شماره 2، آذر 2022، صفحه 265-275
Bahman Fazeli-Nasab؛ Moharran Valizadeh؛ Maryam Beigomi

10.

Evaluation of Phenolic and Flavonoid Content, Alkaloids, Antioxidant Capacity and Antibacterial Properties of Methanolic Extract of Zahak Native Medicinal Plants Against Seven Pathogens

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 57-65
Bahman Fazeli-Nasab؛ Mehrangiz Ghafari؛ Mehdi Jahantigh؛ Zahra Beigomi؛ Saeide Saeidi

11.

Hydrogen peroxide Acts as a Secondary Messenger for Production of Silymarin in Ag+ Elicited Silybum marianum Hairy Root Cultures

دوره 3، شماره 1، تیر 2014، صفحه 35-40
Masoumeh Khalili؛ Thahereh Hasanloo؛ Yaghoub Safdari

12.

Libanotis transcaucasica Schischk Leaf and Seed Ethanolic and Methanolic Extracts: Cytotoxic Activity on MCF7 Cell Line and Antioxidant Properties

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 مرداد 1402
Mahmood Maleki؛ Karim Yousefi؛ Malek Hossein Asadi؛ Seyed Mansour Mirtajadini

13.

Phytochemical Analysis of Essential Oil from the Seed of Nicotiana rustica L. and Its Antioxidant and Antimicrobial Activity

دوره 10، شماره 2، آذر 2021، صفحه 133-139
Maryam Papari Moghadam Fard؛ Saghar Ketabchi؛ Mohammad Hossein Farjam

14.

Studies on Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Cleome brachycarpa (Forssk.) Vahl ex DC. and Cleome quinquenervia DC

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 251-258
Manijeh Joukar؛ Kambiz Larijani؛ Mohammad Hossein Farjam؛ Mohammad Hadi Givianrad؛ Fereshteh Nematollahi

15.

The Phytochemical Content and Cytotoxic Effects of Quinoa Commercial Cultivars (Chenopodium quinoa Willd.) on MCF7 Cell Line of Breast Cancer

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 بهمن 1402
S. Ebrahim Seifati؛ Mohamad Reza Ranaiezadeh؛ Fatemeh Daneshmand؛ Zahra Karimi Bekr؛ Mohammad-Bagher Rezaee

16.

اثرات آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه مریم‌گلی (Salvia officinalis L.) تیمار شده با کیتوزان و تأثیر آن بر روی فاکتورهای کبدی و پروفایل چربی در رت‌های نر نژاد ویستار

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 466-477
شهریار سعیدیان؛ یوسف ولی‌زاده؛ زینب امکی

17.

اثر تاریخ کشت و رژیم‌های مختلف آبیاری بر خواص فیتوشیمیایی سه ژنوتیپ گیاه گوار (Cyamopsis tetragonoloba L.)

دوره 34، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628
حیدر مفتاحی زاده؛ یوسف حمید اوغلی؛ محمدحسن عصاره؛ محید جوانمرد داخلی

18.

اثر تنش شوری بر میزان و ترکیب اجزاء اسانس و خواص آنتی‌اکسیدانی گیاه بومادران (Achillea millefolium L.)

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 948-957
اعظم سلیمی؛ وحید روشن؛ الهام خان پور

19.

اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق

دوره 5، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 44-34
حسن رشیدی؛ انسیه حسین زاده؛ محسن قدس روحانی؛ سودایه عین افشار

20.

ارزیابی خواص آنتی‌‌استیل کولین استرازی، آنتی‌‌تیروزینازی، آنتی‌‌اکسیدانی و محتوای فنل کل 9 گونه از تیره چتریان (Apiaceae)

دوره 36، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 560-571
الیاس آریاکیا

21.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتید های تخلیص شده از هیدورلیز روتیفر‌ Brachionus plicatilis

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 69-78
کوثر خفایی زاده؛ نسرین سخایی؛ بابک دوست شناس؛ کمال غانمی؛ حسین ذوالقرنین

22.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدورلیز شده از پوسته خرچنگ Portunus segnis

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 65-77
‌‌زینب ‌‌عبادی؛ بابک دوست شناس؛ نسرین سخایی؛ کمال غانمی

23.

امکان‌سنجی اهلی‌کردن برخی گونه‌های بنفشه (Viola spp.) بومی ایران

دوره 38، شماره 4، دی 1401، صفحه 632-650
محدثه قربانی؛ سارا خراسانی نژاد؛ خدایار همتی؛ خلیل قربانی

24.

بررسی پراکنش، خصوصیات فیتوشیمیایی و درصد اسانس جمعیت‌های مختلف چهار گونه جاشیر (Prangos spp.) در شمال‌غرب ایران

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 478-491
زیبا نصیری؛ علیرضا فرخزاد؛ محمد فتاحی

25.

بررسی تاثیر زمان ماندگاری بر ترکیبات فنولی، ویتامین ث و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آب زرشک

دوره 1، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 7-13
رضا دهقانی بیدگلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب