آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,824,037
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,731,786

1.

اثر محلول‌پاشی منابع مختلف روی بر عملکرد و ویژگی‌های فیتوشیمیایی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دوره 32، شماره 5، دی 1395، صفحه 743-757
علی فلاحی؛ عباس حسنی؛ فاطمه سفیدکن

2.

اثر منابع مختلف منابع نیتروژنی بر برخی ویژگی‌های مورفوفیزیولوژیکی رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در شرایط درون شیشه‌ای

دوره 37، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 549-562
اسماعیل چمنی؛ فرحناز نریمانیان؛ یونس پوربیرامی هیر؛ حمیدرضا حیدری

3.

اثرهای ضد قارچی دود مایع حاصل از پیرولیز ضایعات توتون روی قارچ‌های بیماری‌زای گیاهی

دوره 35، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 109-120
یعقوب صرافی؛ غلامرضا مرادی رباطی؛ محمدحسین فاطمی

4.

استفاده از روش سطح پاسخ به‌منظور بهینه‌سازی استخراج عصاره بخش هوایی کرفس (Apium graveolens L.) و ترکیب‌های فنولیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن به کمک امواج فراصوت

دوره 35، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 644-664
فاطمه سلیمی؛ محمد فتاحی؛ جواد حمزه ئی

5.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر برخی صفات مورفولوژیک و بیوشیمیایی گیاه بابونه (.Matricaria chamomilla L) در شرایط کشت درون شیشه‌ای

دوره 40، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 66-78
فرهاد باقری فرد شربیانی؛ اسماعیل چمنی؛ موسی ترابی گیگلو؛ علیرضا قنبری؛ یونس پوربیرامی هیر

6.

بررسی اثر محافظتی عصاره گیاه گل‌راعی (Hypericum perforatum L.) بر برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون در رت‌های دریافت‌کننده فنول

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 812-821
مریم مدحج؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ محسن ساری؛ سمیه سالاری؛ اسرافیل منصوری

7.

بررسی تأثیر تاریخ‌های مختلف کاشت و کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر میزان ماده مؤثره دانه گیاه دارویی خارمریم (Silybum marianum (L.) Gaerate)

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 486-501
سودابه عبداله زارع؛ اسفندیار فاتح؛ امیر آینه بند

8.

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدان و ترکیب‌های فنولی دو رقم از پیاز ایرانی (Allium cepa L.) با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 455-464
مهناز باقرلو؛ رضا حیدری؛ رشید جامعی؛ صابر قادرپور

9.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و میزان فنول و فلاونوئید کل پوست درختان اکالیپتوس کاملدولنسیس و کاج جنگلی

دوره 28، شماره 3، مهر 1392، صفحه 522-533
صالحه نظری؛ نورالدین نظرنژاد؛ محمدعلی ابراهیم زاده

10.

بررسی عملکرد آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریال عصاره هیدروالکلی گیاه شوید (Anethum graveolens)

دوره 4، بهار و تابستان 98، اردیبهشت 1398، صفحه 10-19
رضا زیلاب سندیجانی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ امیرحسین اسماعیلی

11.

بررسی فیتوشیمی، خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتری عصاره اتانولی اندام‌های هوایی و ریشه Tanacetum parthenium L. در مراحل مختلف رشد

دوره 39، شماره 3، مهر 1402، صفحه 445-464
محمود افشین؛ مجید شریفی راد؛ سعیده سعیدی

12.

بررسی و مقایسه فنول‌ها و فلاوونوئیدها درگیاه و کالوس درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss.) در برابر محرک‌های نوری و اشعه UV در کشت آزمایشگاهی (In Vivo)

دوره 33، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 157-167
زهره بختیاری؛ غلامرضا اصغری؛ شکوفه انتشاری؛ نگین مهدی نژاد

13.

پاسخ بیوشیمیایی و عملکردی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) به محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید در شرایط تغذیه نیتروژنی

دوره 34، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 309-329
عادل پشت دار؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ فواد مرادی؛ سید عطااله سیادت؛ عبدالمهدی بخشنده

14.

تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت ضداکسایشی میوه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت تأثیر نوع بسته‌بندی و مدت زمان انبارمانی

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 409-423
فاطمه باباخانی؛ جلال خورشیدی؛ محمدرضا مرشدلو



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب