آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,892,143
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,755,728

1.

Antibacterial activity of oregano (Origanum vulgare) essential oil, carvacrol and thymol against fish pathogenic bacteria isolated from cultured olive flounder (Paralichthys olivaceus)

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1822-1834
Pathirana H.N.K.S.؛ Wimalasena S.H.MP.؛ De Silva B.C.J.؛ Hossain S.؛ Heo G.J.

2.

Bio-functions of carvacrol-supplemented feeds on lipopolysaccharide-induced rainbow trout (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792)

دوره 18، شماره 2، تیر 2019، صفحه 205-214
İbrahim Gülşafak؛ Altuğ Küçükgül؛ Azime Küçükgül

3.

Comparative Study on the Quantity and Chemical Composition of Essential Oil, Antioxidant Activity and Total Phenol Content of Some Iranian Native Satureja Species under the Same Conditions

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 259-266
Sayed Abdollah Jafari؛ Jalal Khorshidi؛ Mohammad Reza Morshedloo؛ Farahnaz Houshidari

4.

Comparison of Chemical Composition and Physical Properties of Satureja khuzestanica Essential oil in Different Growing Conditions (Wild and Cultivated) in Lorestan Province

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 مرداد 1402
Mahshid Rahimifard؛ Fatemeh Sefidkon؛ Somayeh Fekri؛ Razieh Azimi؛ Shahla Ahmadi

5.

The Effect of Nano-complex Salicylic Acid-zinc on Vegetative and Phytochemical Characteristics of Thymus daenensis Celak.

دوره 12، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 37-46
Amir Reza Tavakoli؛ Abdolhossein Aboutalebi Jahromi؛ Vahid Rowshan Sarvestani؛ Abdolrasoul Zakerin

6.

اثر NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس سه گونه مرزه (Satureja) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 61-80
مهراب یادگاری

7.

اثر چند ترکیب گیاهی در مهارآلودگی‌های قارچی و باکتریایی در محیط کشت‌های ریزازدیادی گیاهان

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 79-84
زهرا افتخاری؛ اسماعیل چمنی؛ محمود باقری خیرآبادی؛ فروع الدین زرگرزاده؛ مهدی داوری

8.

اثر کود کامل NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک و اسانس سه گونه از جنس آویشن (Thymus spp.) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 301-321
مهراب یادگاری

9.

ارزیابی تمایزی مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) و مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad) با استفاده از صفات ریخت‌شناختی، فیتوشیمیایی و مولکولی

دوره 39، شماره 2، تیر 1402، صفحه 163-174
مهدیه صالحی وژده نظری؛ زهرا شیرازی؛ سمانه سماوات

10.

اسانس Satureja bachtiarica Bunge به عنوان منبعی غنی از کارواکرول

دوره 20، شماره 4، بهمن 1383، صفحه 425-439
فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ محمدمهدی برازنده

11.

استخراج و تجزیه کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp) کشت شده در یزد

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 634-649
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ محمدرضا عربزاده

12.

بررسی اثر سالیسیلیک‌اسید بر پارامترهای رشدی و کمّیت وکیفیت اسانس گیاه مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 29، شماره 4، بهمن 1392، صفحه 808-817
پریسا حیاتی؛ وحید روشن

13.

بررسی اثر کارواکرول بر فشارخون و تعداد سلول‌های خونی در رت‌های مسموم شده با سرب

دوره 34، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 457-465
فاطمه زارع مهرجردی؛ سمیه نیک نظر؛ آزاده شاهرخی راسینی

14.

بررسی بازده و ترکیب‌های اسانس شش توده از مرزه رشینگری (Satureja rechingeri Jamzad) در شرایط زراعی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 1-13
فاطمه سفیدکن؛ ریحانه طائب‌نیا؛ مهدی میرزا

15.

بررسی تأثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد آویشن (Thymus lancifolius Celak.) در شرایط دیم استان لرستان

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 988-997
علی سپهوند؛ کریم خادمی؛ حسین آسترکی؛ علی محمدیان

16.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس Oliveria decumbens vent

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 23-31
مهدی میرزا؛ مهردخت نجف پور نوایی

17.

بررسی ترکیبهای شیمیایی روغن اسانسی آویشن کرمانی Thymus carmanicus JALAS, spec. nov

دوره 18، شماره 1، اسفند 1381، صفحه 111-122
معصومه مازندرانی؛ محمدباقر رضائی

18.

بررسی ترکیبهای شیمیایی موجود در عصاره گل .Syringa microphylla Diels

دوره 10، شماره 1، آبان 1380، صفحه 127-141
فاطمه عسگری؛ مهدی میرزا

19.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

20.

بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celark در چند نقطه رویشی دره لار

دوره 12، شماره 1، خرداد 1381، صفحه 87-127
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدباقر رضایی

21.

بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 1-22
فاطمه سفیدکن؛ عباس رحیمی بیدگلی

22.

بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری

دوره 37، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 563-583
زهرا ابراهیمی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمد باقر حسن پور اقدم

23.

بررسی عملکرد، میزان و ترکیب‌های اصلی اسانس آویشن کرمانی (Thymus caramanicus Jalas) در زمان‌های مختلف برداشت

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 313-324
لیلی صفائی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ حسین زینلی؛ داود افیونی؛ مهدی میرزا

24.

بررسی کمّیت و کیفیت اسانس اکسشن‌های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss. & Hohen.) کشت شده در استان یزد

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 937-947
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ زیبا جم‌زاد؛ محمدرضا عرب زاده

25.

بررسی کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف مرزه (Satureja spp.) کشت شده در استان یزد

دوره 33، شماره 3، مرداد 1396، صفحه 509-534
عباس زارع زاده؛ فاطمه سفیدکن؛ سید رضا طبایی عقدایی؛ علی میرحسینی؛ محمدرضا عرب زاده؛ محمدرضا میرجلیلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب