آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,108,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,159,882

1.

Antibacterial activity of oregano (Origanum vulgare) essential oil, carvacrol and thymol against fish pathogenic bacteria isolated from cultured olive flounder (Paralichthys olivaceus)

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1822-1834
Pathirana H.N.K.S.؛ Wimalasena S.H.MP.؛ De Silva B.C.J.؛ Hossain S.؛ Heo G.J.

2.

Antioxidant Effects of Chitosan Coating Containing Thymus fedtschenkoi Ronneger Essential Oil and Thymol on the Chicken Fillet During Refrigeration

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آذر 1402
Yaser Shahimoridi؛ Hassan Hassanzadazar؛ Majid Aminzare

3.

Cattle Manure Influences Plant Yield, Antioxidant Capacity and Essential Oil Quality of Sahandi Savory (Satureja sahendica Bornm.) under Different Plant Densities

دوره 11، Special، تیر 2022، صفحه 77-85
Seyed Ali Hosseini؛ Khalil Karimzadeh؛ Hamid Mozafari؛ Behzad Sani؛ Mehdi Mirza

4.

Comparative Study on the Quantity and Chemical Composition of Essential Oil, Antioxidant Activity and Total Phenol Content of Some Iranian Native Satureja Species under the Same Conditions

دوره 12، شماره 3، آذر 2023، صفحه 259-266
Sayed Abdollah Jafari؛ Jalal Khorshidi؛ Mohammad Reza Morshedloo؛ Farahnaz Houshidari

5.

Effect of Nutrition and Harvest Time on Growth and Essential Oil Content of Thymus vulgaris L.

دوره 2، شماره 2، آذر 2013، صفحه 143-151
Bohloul Abbaszadeh؛ Masoumeh Layegh Haghighi

6.

Extraction of Thymol Compound from Thymus vulgaris L. Oil

دوره 10، شماره 1، تیر 2021، صفحه 81-84
Negin Jannati؛ Maryam Gharachorloo؛ Masoud Honarvar

7.

Investigating the Storage Conditions of the Essential Oil Compounds of Garden Thyme

دوره 13، شماره 1، خرداد 2024، صفحه 87-94
Seyedeh Fariba Mohammadian Yasuj؛ Sharareh Najafian؛ Mehdi Hosseinifarahi

8.

Study of Chemical Composition, Antibacterial and Antioxidant Activity of Thyme Leaves and Stems Essential Oil

دوره 11، شماره 2، آذر 2022، صفحه 253-263
Ali Mehrabi؛ Razzagh Mahmoudi؛ Hajar Khedmati Morasa؛ Shaghayegh Mosavi؛ Masoud Kazeminia؛ Fatemeh Attaran Rezaei؛ Saeed Shahsavari؛ Roghayeh Vahidi

9.

اثر تراکم‌های مختلف کشت و تغذیه با کود‌های آلی بر بازده، عملکرد و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی Satureja mutica Fisch. & C. A. Mey. در شرایط دیم

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 102-113
برزو یوسفی؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی میرزا؛ محمد حسین لباسچی

10.

اثر ترکیبات چند گیاه غیرمیزبان بر رفتار تخمریزی سرخرطومی‌حنایی خرما، (Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera: Dryophthoridae

دوره 39، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 17-31
محمدعظیم دهواری؛ آرمان آوندفقیه؛ علی احدیت؛ علی حسینی قرالری

11.

اثر تنش خشکی بر صفات مورفولوژیک، میزان پرولین و درصد تیمول در آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 239-251
کیوان بابایی؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی‌محمد مدرس ثانوی؛ رضا جباری

12.

اثر چند ترکیب گیاهی در مهارآلودگی‌های قارچی و باکتریایی در محیط کشت‌های ریزازدیادی گیاهان

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 79-84
زهرا افتخاری؛ اسماعیل چمنی؛ محمود باقری خیرآبادی؛ فروع الدین زرگرزاده؛ مهدی داوری

13.

اثر کاربرد کود زیستی مایکوروت بر کمّیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L. در کشت مخلوط با Cicer arietinum L.

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 218-239
مهدیه احمدوند؛ عبدالله جوانمرد؛ محمد حقانی نیا؛ محمدرضا مرشدلو

14.

اثر کود کامل NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک و اسانس سه گونه از جنس آویشن (Thymus spp.) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 301-321
مهراب یادگاری

15.

ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 36، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 1022-1037
مصطفی امانی ماچیانی؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمد رضا مرشدلو؛ جعفر چابک پور

16.

ارزیابی اثر ضدقارچی تیمول و تاثیر آن بر بیان ژن NOR1 در جدایه‌های آسپرژیلوس فلاووس

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 69-78
سید امیر علی انوار؛ حمید مهدی پور؛ نکیسا سهرابی حقدوست

17.

استخراج و تجزیه کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp) کشت شده در یزد

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 634-649
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ محمدرضا عربزاده

18.

استخراج و تعیین ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس گونه Origanum strobilaceum Mobayen & Ghahreman

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 465-471
سمیه شاهوردی؛ فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ طاهر نژادستاری

19.

استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده‌های ژنتیکی مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) در شرایط کشت شده و عرصه‌های طبیعی

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 376-385
احمد اکبری‌نیا؛ فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا رزاز هاشمی

20.

بررسی اثر خشک کردن به‌وسیله اشعه گاما، شرایط و مدت زمان نگهداری بر اسانس و برخی از خصوصیات فیزیولوژیک Satureja spicigera (C. Koch) Boiss.

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 200-217
مهدیه جعفری قوشچی؛ بهلول عباس‌زاده؛ مهدی اورعی؛ راضیه عظیمی؛ علی فرامرزی

21.

بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 239-249
عادله کیهانی؛ فاطمه سفیدکن؛ اعظم منفرد

22.

بررسی تأثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد آویشن (Thymus lancifolius Celak.) در شرایط دیم استان لرستان

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 988-997
علی سپهوند؛ کریم خادمی؛ حسین آسترکی؛ علی محمدیان

23.

بررسی تأثیر زمان برداشت و روش اسانس‌گیری بر کمیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L.

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 309-320
فروزان نیکخواه؛ فاطمه سفیدکن؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی

24.

بررسی تأثیر شوری آب آبیاری بر عملکردهای کمی و کیفی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1388، صفحه 504-512
سعید دوازده امامی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد‌رضا جهانسوز؛ داریوش مظاهری

25.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس Oliveria decumbens vent

دوره 15، شماره 1، دی 1381، صفحه 23-31
مهدی میرزا؛ مهردخت نجف پور نوایی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب