آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,144,577
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,164,160

1.

اثر تراکم‌های مختلف کشت و تغذیه با کود‌های آلی بر بازده، عملکرد و ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه دارویی Satureja mutica Fisch. & C. A. Mey. در شرایط دیم

دوره 38، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 102-113
برزو یوسفی؛ فاطمه سفیدکن؛ مهدی میرزا؛ محمد حسین لباسچی

2.

اثر ترکیبات چند گیاه غیرمیزبان بر رفتار تخمریزی سرخرطومی‌حنایی خرما، (Rhynchophorus ferrugineus (Coleoptera: Dryophthoridae

دوره 39، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 17-31
محمدعظیم دهواری؛ آرمان آوندفقیه؛ علی احدیت؛ علی حسینی قرالری

3.

اثر تنش خشکی بر صفات مورفولوژیک، میزان پرولین و درصد تیمول در آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 239-251
کیوان بابایی؛ مجید امینی دهقی؛ سید علی‌محمد مدرس ثانوی؛ رضا جباری

4.

اثر چند ترکیب گیاهی در مهارآلودگی‌های قارچی و باکتریایی در محیط کشت‌های ریزازدیادی گیاهان

دوره 4، شماره 1، شهریور 1395، صفحه 79-84
زهرا افتخاری؛ اسماعیل چمنی؛ محمود باقری خیرآبادی؛ فروع الدین زرگرزاده؛ مهدی داوری

5.

اثر کاربرد کود زیستی مایکوروت بر کمّیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L. در کشت مخلوط با Cicer arietinum L.

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 218-239
مهدیه احمدوند؛ عبدالله جوانمرد؛ محمد حقانی نیا؛ محمدرضا مرشدلو

6.

اثر کود کامل NPK، بوتامیسول و اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک و اسانس سه گونه از جنس آویشن (Thymus spp.) تحت تنش خشکی

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 301-321
مهراب یادگاری

7.

ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 36، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 1022-1037
مصطفی امانی ماچیانی؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمد رضا مرشدلو؛ جعفر چابک پور

8.

ارزیابی اثر ضدقارچی تیمول و تاثیر آن بر بیان ژن NOR1 در جدایه‌های آسپرژیلوس فلاووس

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 69-78
سید امیر علی انوار؛ حمید مهدی پور؛ نکیسا سهرابی حقدوست

9.

استخراج و تجزیه کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp) کشت شده در یزد

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 634-649
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ محمدرضا عربزاده

10.

استخراج و تعیین ترکیب‌های تشکیل‌دهنده اسانس گونه Origanum strobilaceum Mobayen & Ghahreman

دوره 28، شماره 3، آبان 1391، صفحه 465-471
سمیه شاهوردی؛ فاطمه سفیدکن؛ زیبا جمزاد؛ طاهر نژادستاری

11.

استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده‌های ژنتیکی مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) در شرایط کشت شده و عرصه‌های طبیعی

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 376-385
احمد اکبری‌نیا؛ فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا رزاز هاشمی

12.

بررسی اثر خشک کردن به‌وسیله اشعه گاما، شرایط و مدت زمان نگهداری بر اسانس و برخی از خصوصیات فیزیولوژیک Satureja spicigera (C. Koch) Boiss.

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 200-217
مهدیه جعفری قوشچی؛ بهلول عباس‌زاده؛ مهدی اورعی؛ راضیه عظیمی؛ علی فرامرزی

13.

بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن و اسانس‌گیری بر کمّیت و کیفیت اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 239-249
عادله کیهانی؛ فاطمه سفیدکن؛ اعظم منفرد

14.

بررسی تأثیر تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد آویشن (Thymus lancifolius Celak.) در شرایط دیم استان لرستان

دوره 32، شماره 6، اسفند 1395، صفحه 988-997
علی سپهوند؛ کریم خادمی؛ حسین آسترکی؛ علی محمدیان

15.

بررسی تأثیر زمان برداشت و روش اسانس‌گیری بر کمیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L.

دوره 25، شماره 3، آبان 1388، صفحه 309-320
فروزان نیکخواه؛ فاطمه سفیدکن؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی

16.

بررسی تأثیر شوری آب آبیاری بر عملکردهای کمی و کیفی گیاه دارویی زنیان (Carum copticum L. C.B. Clarke)

دوره 25، شماره 4، بهمن 1388، صفحه 504-512
سعید دوازده امامی؛ فاطمه سفیدکن؛ محمد‌رضا جهانسوز؛ داریوش مظاهری

17.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس Trachyspermum copticum L. Link

دوره 13، شماره 1، مرداد 1381، صفحه 69-79
مهدی میرزا؛ زهرا باهرنیک

18.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گیاه Centaurea zuvandica (Sosn.) Sosn. از رویشگاه‌های مختلف

دوره 30، شماره 2، خرداد 1393، صفحه 322-331
فاطمه عسکری؛ ولی‌الله مظفریان؛ اسلام پارسا

19.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اندام‌های مختلف گونه Centaurea depressa M. Bieb.

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 476-485
فاطمه عسکری؛ مهدی میرزا

20.

بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس آویشن آذربایجانی (Thymus migricus Klokov & Desj.-Shost.) در رویشگاه‌های مختلف استان آذربایجان‌غربی

دوره 26، شماره 1، اردیبهشت 1389، صفحه 14-21
علیرضا یاوری؛ وحیده ناظری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمداسماعیل حسنی

21.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپ‌های آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 756-770
فاطمه عسکری؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا؛ مریم تیموری؛ المیرا احسانی

22.

بررسی تغییرات کیفی و کمی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celark در چند نقطه رویشی دره لار

دوره 12، شماره 1، خرداد 1381، صفحه 87-127
فاطمه عسگری؛ فاطمه سفیدکن؛ محمدباقر رضایی

23.

بررسی عملکرد اسانس گونه‌های مختلف آویشن در شرایط زراعی متفاوت

دوره 2، شماره 4، مهر 1396، صفحه 34-40
مهدی میرزا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهاره الهوردی ممقانی؛ زهرا بهراد

24.

بررسی عملکرد، میزان و ترکیب‌های اصلی اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.) کشت شده در قزوین

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 205-212
احمد اکبری‌نیا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مهدی میرزا

25.

بررسی عملکرد، میزان و ترکیب‌های اصلی اسانس آویشن کرمانی (Thymus caramanicus Jalas) در زمان‌های مختلف برداشت

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 313-324
لیلی صفائی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ حسین زینلی؛ داود افیونی؛ مهدی میرزا

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب