آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,786,505
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,225,459

1.

تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 199-216
حسین جهانیان نجف آبادی؛ اسماعیل کاظمی

2.

مقایسه اثر افزودن پنج عصاره گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر لیپیدهای سرم،درصد هتروفیل و لنفوسیت و نسبت هتروفیل به لنفوسیت در جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-10
مریم عالم‌پور؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

3.

مقایسه اثر شش عصاره گیاهی و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی و لیپیدهای سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 177-184
بهنام کریمی؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

4.

مقایسه اثر عصاره‌‌های آویشن (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 1، اردیبهشت 1388، صفحه 39-48
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمد‌امیر کریمی ترشیزی؛ رضا امید‌بیگی

5.

مقایسه اثر عصاره‌های آویشن باغی (Thymus vulgaris L.)، سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench.)، سیر (Allium sativum L.) و آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، مرداد 1389، صفحه 252-264
زریر تیموری‌زاده؛ شعبان رحیمی؛ محمدامیر کریمی ترشیزی؛ رضا امیدبیگی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب