آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,039,091
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,153,948

1.

The effect of multilayered chitosan–pectin–Mentha piperita and lemon essential oil on oxidation effects and quality of rainbow trout fillet (Oncorhynchus mykiss) during refrigeration at 4±1˚C storage

دوره 19، شماره 5، آذر 2020، صفحه 2544-2559
Leila Tabatabaei Moradi؛ Anousheh Sharifan؛ Kambiz Larijani

2.

The effects of refining steps on Kilka (Clupeonella delicatula) fish oil quality

دوره 14، شماره 2، تیر 2015، صفحه 382-392
A.A Motalebi Moghanjoghi؛ G Hashemi؛ M Mizani؛ M Gharachorloo؛ H.R Tavakoli

3.

اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184
مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی

4.

اثر اکسیداسیون قلیایی الیاف بر ویژگیهای خمیرکاغذ بکر و بازیافتی

دوره 38، شماره 4، دی 1402، صفحه 316-329
امید اسمعیلی؛ اسماعیل رسولی گرمارودی؛ سید رحمان جعفری پطرودی

5.

اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 107-116
جعفر کریم زاده؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ قاسم کریم زاده

6.

ارزیابی خطر بعضی از عناصر با پتانسیل آلایندگی بالا در عضله و کبد ماهی هوور (Thunnus tonggol) و بیاح (Liza abu) برای مصارف انسانی در استان هرمزگان

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 33-46
گل‌اندام مشتاق‌زاده؛ ابوالفضل ناجی؛ ناصر کوسج

7.

تأثیر دماهای مختلف برشته کردن بررنگ و اکسیداسیون روغن پسته و سینتیک آنها

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 91-104
الهام دهدشتی؛ محمد حجت الاسلامی؛ نفیسه جهانبخشیان؛ احمد شاکر اردکان

8.

تولید شیرکاکائو پروبیوتیک غنی‌شده با ویتامین D و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 1-16
ثنا پورسلیمانی؛ شیلا برنجی؛ لیلا ناطقی؛ فاطمه زارعی

9.

مطالعه ساخت تخته خرده چوب بوسیله اتصال‌های غیر معمول

دوره 26، شماره 1، فروردین 1390، صفحه 1-9
نورالدین نظرنژاد

10.

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 75-90
معصومه الوند؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ شیما کاوه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب