آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,820,239
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,228,064

1.

The effects of lucantin red, yellow and astaxanthin on growth, hematological, immunological parameters and coloration in the Tiger Oscar (Astronotus ocellatus Agassiz,1831)

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 798-811
Hossein Khara

2.

اثرآستاگزانتین بر رشد، ترکیب شیمیایی بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus,1758)

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 15-24
حمیده ریگی قزاق؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ پریا اکبری

3.

اثر فاکتورهای دما، pH و زمان بر پایداری و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین استخراج‌‌شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis)

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 109-120
رضا صفری؛ مریم میربخش؛ هادی غفاری؛ سهیل ریحانی پول؛ رحیمه رحمتی؛ مجید ابراهیم‌‌زاده

4.

اثر مغناطیس بر تغییرات متابولیت‌های ثانویه قارچ گانودرما لوسیدوم به‌عنوان نمونه یک ارگانیسم یوکاریوتی

دوره 39، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 55-68
لیلا مرادی پور؛ وحیده پیام نور

5.

بررسی ذخیره ویتامین‌های A و E در تخم مولدین قزل‌آلای‌رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) تحت تأثیر سطوح مختلف آستاگزانتین مصنوعی و جلبکی (Haematococcus pluvialis)

دوره 25، شماره 4، دی 1395، صفحه 27-39
مرتضی علیزاده؛ محمدحسین خانجانی

6.

بررسی عوامل مؤثر بر بازده استفاده از رنگدانه های کاروتنوئیدی در آبزیان

دوره 2، تابستان 97، تیر 1397، صفحه 15-28
مرتضی بهره مند؛ صدرا محمودی؛ آسیه سلیمانی راد

7.

تأثیر افزودن ویتامین C، آستازانتین و لسیتین سویا به جیره غذایی بر قابلیت لقاح و شاخص‌های آنتی‌اکسیدانی مایع تخمدانی مولدین ماده ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 113-127
فراز پنجوینی؛ کوروش سروی مغانلو؛ راحله طهماسبی؛ احمد ایمانی

8.

تأثیر تجویز خوراکی آستاگزانتین و نمک صفراوی بر فعالیت سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی پَرِت (Cichlasoma synspilum × Cichlasoma citrinellum) طی دوره محرومیت غذایی

دوره 33، شماره 2، تیر 1399، صفحه 128-135
امین مخلص آبادی فراهانی؛ سالار درافشان؛ فاطمه پیکان حیرتی

9.

تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 آذر 1400

10.

تأثیر سطوح مختلف آستازانتین جیره غذایی بر شاخص‌‌های بیوشیمیایی همولنف، محتوای کاروتنوئید کل و فلور میکروبی روده میگوی آب شیرین رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense)

دوره 30، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 131-147
محمد اتفاق‌دوست؛ حمید علاف نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

11.

عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتین

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 175-185
محمد اتفاق دوست؛ حمید علاف نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ بهرام فلاحتکار

12.

مقایسه و ارزیابی بازده استخراج و فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی آستاگزانتین مستخرج از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با استفاده از حلال استون و تکنیک ترکیبی اسید-استون

دوره 31، شماره 3، مرداد و شهریور 1401، صفحه 99-112
رضا صفری؛ حسن نصراله زاده؛ سهیل ریحانی پول؛ زهرا یعغوب‌‌زاده؛ مرضیه رضایی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب