آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,720
تعداد مقالات30,985
تعداد مشاهده مقاله26,759,149
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,127,006

1.

Effect of Diet Supplemented with Different Levels of Moringa Powder on Growth Performance, Carcass Characteristics, Meat Quality, Hematological Parameters, Serum Lipids, and Economic Efficiency of Broiler Chickens

دوره 78، شماره 5، آذر و دی 2023، صفحه 1647-1656
Kairalla A Majidi؛ Mohamed Idris Alshelmani؛ Mohamed M Imdakim

2.

The Effect of Early Feeding and Transporting Time from Hatcher to Farm On the Productive Performance and Carcass Traits of Broiler Chickens

دوره 78، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 2023، صفحه 361-367
M Abbas Yaseen Hussein؛ H. S. A Jawad

3.

اثر طول مدت پروار و اندازه دنبه در شروع پروار بر عملکرد و صفات لاشه بره‌های نر لری

دوره 7، شماره 26، خرداد 1397، صفحه 47-58
بهروز یاراحمدی؛ محسن محمدی ساعی؛ علیرضا چگنی

4.

اثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 123-134
سعید احدی؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

5.

اثر منابع مختلف پودر چربی و فسفر بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 41-54
مهدی صوفی محمدی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

6.

امکان سنجی جایگزینی یک پاداکسنده تجاری (BHT) ‌با انگور‌یاقوتی (V. venifera) در جوجه‌های ‌گوشتی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 183-196
شادی الماسی؛ میلاد منافی؛ مهدی هدایتی؛ روح الله کریمی

7.

بررسی تاثیر استفاده از پودر زنجبیل درمقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی، مورفولوژی روده و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 131-144
مهرنوش حاج محمدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

8.

تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 199-216
حسین جهانیان نجف آبادی؛ اسماعیل کاظمی

9.

تأثیر سطوح مختلف دو رقم جدید دانه تریتیکاله در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 69-78
حسین نوراللهی؛ محمد جواد آگاه؛ امان اله صلح جو؛ محمدرضا هاشمی؛ مجید هاشمی

10.

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

11.

تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 3-12
سمیه منصورزاده؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محسن ساری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

12.

تأثیر مکمل کراتین مونوهیدرات در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 89-104
ارسلان نباتی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ وحید محمدی

13.

تأثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی بر فراسنجه‌های رشد، خصوصیات لاشه و سرم بره‌های سنجابی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 77-90
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ سعیده کاظمی؛ محمد مهدی معینی؛ زهرا نیکو صفت

14.

مقایسه اثرات محرک‌های رشد بر پایه گیاهان دارویی و پری‌بیوتیک ( لاکتوز) بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 15-28
عبدالرضا محسنی قره چیق؛ جعفر فخرایی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ هوشنگ لطف الهیان



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب