آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,127,025
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,162,097

1.

اثرسطوح مختلف پودر قارچ (پلوروتوس استراتوس ) در جیره همراه و بدون آنزیم روابیو برعملکرد، برخی فراسنجه های خونی وخصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 16، مهر 1394، صفحه 29-38
فرشید خیری؛ سمیرا فتح الهی

2.

اثر طول مدت پروار و اندازه دنبه در شروع پروار بر عملکرد و صفات لاشه بره‌های نر لری

دوره 7، شماره 26، خرداد 1397، صفحه 47-58
بهروز یاراحمدی؛ محسن محمدی ساعی؛ علیرضا چگنی

3.

اثر غلظت مواد مغذی جیره روی عملکرد رشد، اجزای لاشه و خصوصیات منحنی رشد جوجه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 123-134
سعید احدی؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

4.

اثر منابع مختلف پودر چربی و فسفر بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 41-54
مهدی صوفی محمدی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

5.

امکان سنجی جایگزینی یک پاداکسنده تجاری (BHT) ‌با انگور‌یاقوتی (V. venifera) در جوجه‌های ‌گوشتی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 183-196
شادی الماسی؛ میلاد منافی؛ مهدی هدایتی؛ روح الله کریمی

6.

بررسی تاثیر استفاده از پودر زنجبیل درمقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوفسفولیپول بر عملکرد، جمعیت میکروبی، مورفولوژی روده و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 131-144
مهرنوش حاج محمدی؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

7.

تأثیر استفاده از سطوح مختلف پودر دانه اسپند در جیره بر عملکرد، کیفیت تخم و خصوصیات لاشه در بلدرچینهای ژاپنی تخم‌گذار

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 27-40
صفورا لطفی؛ حسین جهانیان نجف آبادی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

8.

تاثیر چرای مستقیم گیاه کامل جو بر عملکرد و خصوصیات پرواری بره‌های دالاق

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 141-150
تقی قورچی؛ سیدمحمدمهدی سیدالموسوی؛ ابراهیم زینلی؛ زهره کریمی؛ آشور محمد قره باش

9.

تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 199-216
حسین جهانیان نجف آبادی؛ اسماعیل کاظمی

10.

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

11.

تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 3-12
سمیه منصورزاده؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محسن ساری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

12.

تأثیرسطوح مکمل فسفولیپیدی و نوع منبع روغن برعملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 47-58
علی محمد حسینی؛ فرشید خیری؛ مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان

13.

تأثیر مکمل کراتین مونوهیدرات در جیره‌های با سطوح مختلف پروتئین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، و برخی از فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 89-104
ارسلان نباتی؛ سید داود شریفی؛ شکوفه غضنفری؛ وحید محمدی

14.

تأثیر مکمل‌های آلی و معدنی روی بر فراسنجه‌های رشد، خصوصیات لاشه و سرم بره‌های سنجابی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 77-90
محمد ابراهیم نوریان سرور؛ سعیده کاظمی؛ محمد مهدی معینی؛ زهرا نیکو صفت

15.

مقایسه عملکرد و خصوصیات لاشه سه آمیخته تجارتی جوجه گوشتی موجود در ایران در شرایط مدیریت تغذیه ای مختلف

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 25-34
هوشنگ لطف الهیان؛ سید عبدا... حسینی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب