آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,160,339
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,165,360

1.

اسفرزه گیاهی جدید برای کشت در شمال شرق استان گلستان

دوره 1، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 51-60
محمد علی درٌی

2.

افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی اوزون برون تازه (Acipenser stellatus) در شرایط بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 127-140
مسعود هدایتی فرد؛ عبدالرضا اروجعلیان

3.

بررسی عوامل مؤثر بر نوع و میزان روغن خوراکی مصرفی در بین خانوارهای شهرستان مشهد

دوره 30، شماره 3، آذر 1401، صفحه 153-174
مرتضی محمدی؛ حسین محمدی؛ سمیه جاوید

4.

برگ درخت زیتون: ارزش غذایی، خواص دارویی و کاربردهای آن در صنایع غذایی

دوره 2، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 1-14
فروغ شواخی

5.

بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش کاهش آلاینده های محیط زیست درتولید کلوچه با استفاده از تکنیک های تحلیل پوششی داده ها و الگوریتم ژنتیک

دوره 20، شماره 72، تیر 1398، صفحه 143-162
مجید خانعلی؛ مهدیه محمدنیا گالشکلامی؛ اسدالله اکرم؛ هما حسین زاده بندبافها

6.

تدوین الگوی درونی ابعاد انعطاف‌پذیری تولید در صنایع غذایی بر اساس روش مدل‏سازی ساختاری- تفسیری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 207-236
یوسف شمسی؛ هوشنگ تقی زاده؛ سلیمان ایرانزاده

7.

شناسایی عوامل مؤثر بر مدیریت نوآوری در صنایع غذایی کوچک روستایی استان تهران

دوره 20، شماره 1، فروردین 1391، صفحه 109-132
شهره سلطانی؛ سیدجمال فرج اله حسینی؛ سیدمهدی میردامادی

8.

کاربرد پسماند انگور در تولید فرآورده‌ها و محصولات غذایی

دوره 1، شماره 1، اسفند 1398، صفحه 28-33
فروغ شواخی

9.

کاربردهای پساب کارخانه های فرآوری زیتون در صنایع غذایی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 16-29
فروغ شواخی؛ زهرا یوسفی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب