آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,926,921
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,236,071

1.

اثر فرایند اکستروژن و ترکیب خوراک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی غلات صبحانه بر پایۀ بلغور ذرت، آرد گندم و دانۀ طالبی

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 167-188
الناز میلانی؛ فخری شهیدی؛ الهام انصاری فر؛ محمد خلیلیان موحد؛ فریده صالحی پور

2.

ارزیابی بازیابی بلندمدت وزن مخصوص ظاهری، تخلخل و مقاومت به نفوذ خاک 20 سال پس از عملیات چوبکشی در جنگل خیرود

دوره 23، شماره 3، مهر 1394، صفحه 536-548
هادی سهرابی؛ مقداد جورغلامی؛ باریس مجنونیان؛ قوام الدین زاهدی امیری؛ ستار عزتی

3.

ارزیابی فراسنجه‌های هیدرولیکی آبخوان دشت ملکان با استفاده از مقاومت الکتریکی

دوره 32، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 42-59
فرحناز عزیزی؛ اصغر اصغری مقدم؛ امیررحسین ناظمی

4.

بررسی آزمایشگاهی تاثیر محل قرارگیری صفحات مشبک افقی از لبه شیب‌شکن قائم بر عمق استخر و میزان استهلاک انرژی جریان در پایین دست

دوره 22، شماره 84، آبان 1400، صفحه 55-68
رسول دانشفراز؛ مهدی ماجدی اصل؛ محمد جعفری

5.

بررسی عملکرد صمغ دانه شاهی در مقایسه با زانتان بر خصوصیات بافتی و تصویری کیک روغنی بدون گلوتن (برنج- ذرت)

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 1-14
بهاره صحرائیان؛ مهدی کریمی؛ زهرا شیخ الاسلامی

6.

تأثیر ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻨﯽ آرد ﮔﻨﺪم ﺑﺎ ﭘﻮدر ﺳﻨﺠﺪ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت فیزیکوشیمیایی و حسی نان تست

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 155-168
محمداسماعیل نصرآبادی؛ حماد نوری توپکانلو

7.

همبستگی قرائت‌های دستگاه القاءگر الکترومغناطیس (EM38) با برخی ویژگی‌های فیزیکی خاک در شرایط شور

دوره 28، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 197-207
محمدحسن رحیمیان؛ محمدرضا نوری امامزاده‌ئی؛ سیدحسن طباطبائی؛ علی‌محمد قائمی‌نیا


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب