آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,895,250
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,756,835

1.

Comparison the functional properties of protein Hydrolysates from poultry byproducts and rainbow trout

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 154-169
A. Taheri؛ S.A.A. Anvar؛ H. Ahari؛ V. Fogliano

2.

Effect of salt and alkaline on the physicochemical properties of the protein isolates extracted from lanternfish (Benthosema pterotum)

دوره 18، شماره 2، تیر 2019، صفحه 371-385
Najme Oliyaei؛ Marzieh Moosavi-nasab؛ Mohammad Ghorbani

3.

Functional properties of fish protein hydrolysates from Cuttlefish (Sepia pharaonis) muscle produced by two commercial enzymes

دوره 15، شماره 4، دی 2016، صفحه 1485-1499
Z. Raftani Amiri؛ R. Safari؛ T. Bakhshandeh؛ F. Ahmadi vavsari

4.

The effect of chitosan coating enriched with orange peel (Citrus sinensis) waste extract on extending preservation and chemical and functional properties of refrigerated beluga sturgeon (Huso huso) fillet

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 05 اسفند 1402
Banafsheh Shoja؛ Abbasali Mottalebi؛ Behrouz Akbari-adergani؛ Noordahr Rokni

5.

بررسی ترکیبات شیمیایی و ویژگی‌های عملکردی پروتئین ایزوله شده از فانوس‌ماهی (Benthosema pterotum) با استفاده از روش تغییر pH

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 25-36
نجمه اولیائی؛ مرضیه موسوی‌نسب؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو

6.

پایداری میکروکپسول تولید شده از روغن ماهی کیلکا با استفاده از خواص عملکردی هیدرولیز پوست ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 67-78
سید حسن جلیلی؛ رضا فرهوش؛ آرش کوچکی؛ عباسعلی مطلبی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب