آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,158
تعداد مشاهده مقاله30,586,114
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,498,381

1.

Comparison the functional properties of protein Hydrolysates from poultry byproducts and rainbow trout

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 154-169
A. Taheri؛ S.A.A. Anvar؛ H. Ahari؛ V. Fogliano

2.

تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 29، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 42-29
سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی؛ حامد احمدی

3.

مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 43-61
مهداد مهدابی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب