آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,056,976
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,848

1.

Antioxidant effect of ascorbic acid on the quality of Cobia (Rachycentron canadum) fillets during frozen storage

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 666-680
S. Taheri؛ A. A. Motalebi؛ A. Fazlara

2.

Changes of fatty acid profiles in fillets of Cobia (Rachycentron canadum) during frozen storage

دوره 11، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 204-213
S. Taheri؛ A. A. Motallebi؛ A. Fazlara؛ A. Aghababyan؛ Y. Aftabsavar

3.

Chemical changes and shelf-life of conventional surimi and proteins recovered using pH change method from common carp (Cyprinus carpio) muscle during 5 months storage at -18ºC

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 311-332
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

4.

Effect of Gamma irradiation and frozen storage on microbial quality of Rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillet

دوره 10، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 75-84
M. Oraei؛ A. A. Motalebi؛ E. Hoseini؛ S. Javan

5.

Effect of glazing and Spirulina platensis extract on quality of Litopenaeus vannamei during frozen storage

دوره 22، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 36-43
Mohammad Hadi Daneshi؛ Abbasali Motallebi Moghanjoughi؛ Leila Golestan

6.

Effects of frozen storage on fatty acids profile, chemical quality indices and sensory properties of Red Tilapia (Oreochromis niloticus × Tilapia mosambicus) fillets

دوره 12، شماره 2، تیر 2013، صفحه 378-388
B. Karami؛ Y. Moradi؛ A. A. Motallebi؛ E. Hosseini؛ M. Soltani

7.

Effects of glazing and coriander (Coriandrum sativum) leave extract on chemical spoilage indices in narrow-barred Spanish mackerel (Scomberomorus commerson) fillets during frozen storage

دوره 21، شماره 3، مرداد 2022، صفحه 829-848
S.F. Hosseini؛ A.A. Motalebi؛ N. Rokni؛ M. Sharif Rohani

8.

Evaluation of the quality of fish burger produced from Scomberoides commersonnianus surimi during frozen storage

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 1064-1079
Mitra parvizi؛ Marzieh moosavi-nasab

9.

Inhibition of fatty acids profile changes of Cobia (Rachycentron canadum) fillets during frozen storage by packaging under vacuum system

دوره 14، شماره 1، فروردین 2015، صفحه 275-288
S Taheri؛ A.A Motallebi Moghanjoghi؛ T Taheri؛ S Faraji؛ P Pourashouri

10.

Oxidative stability, biochemical indices and characteristics of the fatty acid composition of fish protein isolated from tuna (Thunnus albacares) canning by-product stored at -24◦C for 6 months

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 699-715
Amir Reza Shaviklo؛ Hadise Mozafari؛ Ali Motamedzadegan؛ Narjes Damavandi-Kamali

11.

Quality assessment of fish burgers from deep flounder (Pseudorhombus elevatus) and brushtooth lizardfish (Saurida undosquamis) during storage at -18ºC

دوره 9، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 111-126
M. Mahmoudzadeh؛ A. A. Motallebi؛ H. Hosseini؛ P. Haratian؛ H. Ahmadi؛ M. Mohammadi؛ R. Khaksar

12.

Quality changes of Fenneropenaeus indicus shrimp treated with Arthrospira platensis extract over five-months storage

دوره 22، شماره 2، خرداد 2023، صفحه 252-260
M.H. Daneshi؛ A.A. Motallebi Moghanjoughi؛ L. Golestan

13.

The shelf-life of conventional surimi and recovery of functional proteins from silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) muscle by an acid or alkaline solubilization process during frozen storage

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 281-300
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

14.

تغییرات فیزیکی، شیمیایی و کیفیت حسی سوریمی ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) تحت دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 33-44
سید حسن جلیلی؛ عباس همرنگ امشی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب