آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,984,262
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,149,277

1.

Effect of cryopreservation on lipid composition and antioxidant enzyme activity of seabass (Lates calcarifer) sperm

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 157-169
P Klaiwattana؛ K Srisook؛ E Srisook؛ V Vuthiphandchai؛ J Neumvonk

2.

Effect of Gamma Irradiation on Fatty Acid Composition of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Fillets

دوره 10، شماره 2، تیر 2011، صفحه 276-285
M. Oraei؛ A. A. Motalebi؛ E. Hoseini؛ S. Javan؛ A. H. Hemmasi

3.

Effects of enriched Artemia urmiana with HUFA on growth, survival, and fatty acids composition of the Persian sturgeon larvae (Acipenser persicus)

دوره 9، شماره 1، فروردین 2010، صفحه 61-72
H. Hosseinpour؛ M. Hafezieh؛ Mohd Salah Kamarudin؛ Che Rose Bin Saad؛ Mostafa Kamal Abd Sattar؛ N. Agh؛ T. Valinassab؛ M. Sharifian

4.

Effects of frying by different frying oils on fatty acid profile of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 11، شماره 3، مهر 2012، صفحه 704-712
E. Zakipour Rahimabadi؛ S. Dad

5.

Refined oil production from patin catfish (Pangasianodon hypophthalmus) by-products

دوره 14، شماره 2، تیر 2015، صفحه 457-466
S Shabanikakroodi؛ A Christianus؛ C. P Tan؛ Y. B Che Man؛ F Ehteshami

6.

The effect on fatty acid contents of Rotifer (Brachionus plicatilis) of Algamac 3050 and Olio ω -3 supplemented with or without L-Carnitine

دوره 21، شماره 4، مهر 2022، صفحه 1097-1107
H.B.E. Ozdogan؛ S. Savas

7.

اثر آرتمیا Artemia urmiana غنی شده با ریزجلبک کیتوسروس (Chaetoceros sp.) بر ترکیب اسیدهای چرب و وضعیت آنتی‌اکسیدانی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 13-23
شه پری ریگی گونک؛ پریا اکبری

8.

اثر ریزجلبک Aphanothece halophytica بر ترکیب اسید‌‌های چرب و اسید‌‌های آمینه ناپلیوس آرتمیا ارومیانا (Artemia urmiana)

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 27-36
پریا اکبری؛ زهرا امینی خویی؛ الناز عرفانی فر

9.

ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تک‌کوهانه طی دوره های مختلف پروار

دوره 6، شماره 22، خرداد 1396، صفحه 53-58
زهرا عبادی؛ حمیدرضا انصاری‌رنانی؛ مهناز صالحی

10.

بررسی امکان جایگزینی روغن های گیاهی (سبوس برنج، سویا و بزرک) به جای روغن ماهی در جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 99-112
حبیب اله گندمکار؛ مهران جواهری بابلی؛ عین اله گرجی پور؛ حسین مرادیان

11.

بهبود ژنتیکی ترکیب اسیدهای چرب بافت چربی در بره های لری بختیاری در اثر انتخاب برای کاهش چربی

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 129-136
محمدعلی طالبی؛ محمود وطن خواه؛ سید احمد میرهادی

12.

تعیین گونه مناسب نرم تن برای صنایع دارویی و غذایی با استفاده از پروفایل استرول و اسیدهای چرب چهار گونه نرم‌‌تن دریایی ساحل قشم

دوره 31، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 83-93
پریا اکبری؛ اسماء مفتاح‌زهی

13.

عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 61-71
پریا اکبری؛ محسن علی؛ امین غلامحسینی؛ زهرا امینی خویی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب