آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,734
تعداد مقالات31,158
تعداد مشاهده مقاله30,594,513
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,505,523

1.

Fat uptake evaluation in fried fish fillet by using Scanning Electron Microscopy (SEM)

دوره 9، شماره 2، مرداد 2010، صفحه 327-336
J. Bakar؛ Y. Moradi؛ Y. Che. Man؛ S. kharidah

2.

Influence of resistant starch on microstructure and physical properties of breaded fish fillets

دوره 13، شماره 1، فروردین 2014، صفحه 135-144
Y Moradi؛ J Bakar؛ Y Che Man؛ S.K Syed Muhamed


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب