آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,942,365
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,239,478

1.

Nanoemulsion Formulation of Noni Leaf Extract and Maggot Oil (Hermetia illucens) as an Alternative of Antibiotic Growth Promoters

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 21 دی 1402
M Sulaiman Daulai؛ Indah Wijayanti؛ Yuli Retnani

2.

اثرات فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه زیره سبز Cuminum cyminum روی کنه قرمز مرکبات Panonychus citri (Acari: Tetranychidae)

دوره 36، شماره 3، آذر 1395، صفحه 151-162
محمد بشیری؛ سعید محرمی پور؛ مریم نگهبان؛ شعبانعلی مافی پاشاکلایی

3.

اثرات کشندگی و زیرکشندگی اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) و نانو فرمولاسیون آن بر فراسنجه‌های زیستی و رشد جمعیتی سفیدبالک گلخانه،Trialeurodes vaporariorum (Westwood) ، در شرایط آزمایشگاهی

دوره 44، شماره 1، بهمن 1402، صفحه 25-41
محمد شریفیان؛ فریبا مهرخو؛ مریم نگهبان

4.

بررسی تأثیر افزودن دانه چیا و نوشیدنی کامبوجا بر خصوصیات کمی و کیفی دونات تخمیری فراسودمند

دوره 20، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 51-68
اوریا فعله گری؛ فریبا نقی پور؛ علیرضا فرجی

5.

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-14
زهرا بیگ محمدی؛ مژده برکتی؛ هدی شهیری طبرستانی

6.

بررسی کارایی علف‌کش‌های جدید در کنترل سس ‌زراعی Cuscuta campestrisدر مزارع چغندرقند Beta vulgaris)

دوره 12، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 199-209
فریبا میقانی؛ نوشین نظام آبادی؛ محمدرضا کرمی نژاد؛ ناصر جعفر زاده

7.

بهینه سازی برخی ویژگی های کاربردی، فیزیکی و حسی پنیر لاکتیکی کزمیک

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 1-16
حامد اردشیر؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد

8.

تأثیرافزودن کنجاله سیاه دانه (Nigella sativa) برویژگی های فیزیکو شیمیایی، بافتی وحسی کیک اسفنجی

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 167-182
حمیده طعنه؛ سعیده عربشاهی دلویی

9.

تأثیر فرمولاسیون شربت کنسرو و دمای انبار بر خصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی کنسرو آریل‌های ‌انار

دوره 2، شماره 3، آبان 1400، صفحه 26-32
منصوره مظفری گنبری؛ نارملا آصفی

10.

تهیه فرمولاسیون امولسیون شونده از عصاره گیاه چریش (Azadirachta indica) و بررسی اثر حشره کشی آن بر روی شته سبز هلو Myzus persicae

دوره 84، شماره 2، اسفند 1395، صفحه 279-290
بابک حیدری علیزاده؛ احمد حیدری؛ سید سعید مدرس نجف آبادی

11.

توانایی باکتری‌های سودوموناس‌ فلوروسنت در افزایش زیست فراهمی فسفر خاک و بررسی چند فرمولاسیون از جدایه‌های برتر

دوره 9، شماره 2، آبان 1400، صفحه 107-122
عبدالرضا اخگر؛ مریم صادقی گوغری؛ پیمان عباس زاده دهجی؛ روح‌الله صابری ریسه

12.

سنتز فرمولاسیون نماتدکش محلول در آب از گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii) و تأثیر آن در کنترل نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne incognita) در شرایط آزمایشگاهی و گلخانه

دوره 85، شماره 2، اسفند 1396، صفحه 129-138
عباس صلاحی؛ بابک حیدری علیزاده

13.

فرموله کردن نماتد کش استخراج شده از بذر گیاه زیتون تلخ (Melia azedarach) برای کنترل نماتد گره ریشه (Meloidogyne incognita)

دوره 82، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 169-180
عباس صلاحی اردکانی؛ بابک حیدری علیزاده

14.

فعالیت حشره‌کشی خاک دیاتومه ایرانی به تنهایی و یا همراه با عصاره گیاهی پونه، Mentha longifolia برای کنترل حشرات کامل سوسک کشیش، Rhyzopertha dominica روی غلات مختلف

دوره 43، شماره 3، مرداد 1402، صفحه 207-217
فروغ زراسوندی؛ علی اصغر سراج؛ معصومه ضیایی

15.

کارآیی غلظت‌های مختلف میکروکپسول دربردارنده Talaromyces flavus با دو فرمولاسیون پودر و سوسپانسیون در کنترل بیماری پژمردگی فوزاریومی گوجه‌فرنگی

دوره 90، شماره 1، شهریور 1401، صفحه 1-9
محمد حسین شعبانی؛ لاله نراقی؛ مژده ملکی؛ مریم نگهبان

16.

کاربرد پسماند انگور در تولید فرآورده‌ها و محصولات غذایی

دوره 1، شماره 1، اسفند 1398، صفحه 28-33
فروغ شواخی

17.

کنترل بیولوژیکی قارچSclerotium cepivorum عامل بیماری پوسیدگی سفید سیر با استفاده از قارچ‌های آنتاگونیست Trichoderma و Talaromyces در شرایط آزمایشگاه و گلخانه

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 13-24
رازک مهدیزاده نراقی؛ اصغر حیدری؛ حمیدرضا زمانی‌زاده؛ سعید رضایی؛ جعفر نیکان



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب