آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,823,230
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,731,201

1.

یافته کوتاه: بررسی میزان تجمع نیکل و کبالت در بافت خوراکی ماهی کپورتالاب انزلی

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 151-156
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ فرحناز لکزائی

2.

انجماد اسپرم ماهی کپور با استفاده از رقیق کننده های مختلف

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 17-30
شهروز برادران نویری؛ محمد پورکاظمی؛ پریتا کوچینین؛ وحید یاوری

3.

بررسی وجود مالاشیت گرین در گوشت ماهیان پرورشی، قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و ماهی کپور (Cyprinus carpio)در مناطق شمال، جنوب، هراز و شهرکرد

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 131-137
فرزانه السادات متفقی؛ ایرج جوادی؛ سید کمال الدین علامه

4.

تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، راندمان تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 11-21
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ عافیه ناظر

5.

تاثیر فاز محلول دیکلوفناک به ‌عنوان آلاینده دارویی بر میزان فعالیت کاتالاز و سوپراکسید دیسموتاز ماهی کپور (Cyprinus carpio)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 25-34
پرستو محبی درخش؛ علی ماشین چیان مرادی؛ عیسی شریف پور؛ شهلا جمیلی

6.

تعیین الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی در آئروموناس هیدروفیلاهای جداشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) پرورشی در استان خوزستان

دوره 25، شماره 5، اسفند 1395، صفحه 41-50
نغمه موری بختیاری؛ رحیم پیغان؛ فاطمه منزوی

7.

تعیین میزان مصرف بافت عضلانی ماهی کپور دریای خزر (Cyprinus Carpio) براساس برآورد شاخص خطر فلزات سنگین غیرضروری

دوره 4، پاییز و زمستان 98، آبان 1398، صفحه 59-69
حوریه یونسی پور؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد تقی ساداتی پور؛ محمد علی افرائی بندپی؛ احد احمد نژاد؛ غلامرضا دریانبرد؛ فرامرز باقرزاده افروزی

8.

مطالعه تجربی بافت شناسی کیفیت روند بهبود زخم در ماهی کپور

دوره 13، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 91-116
عیسی شریف پور

9.

مقایسه خصوصیات مرفومتریک و الکتروفورتیک ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L) در منابع آبی شمال ایران

دوره 13، شماره 3، آذر 1383، صفحه 179-198
مهدی یوسفیان

10.

منافع کشت توام برنج و ماهی در ایران

دوره 15، شماره 3، دی 1385، صفحه 97-107
حسن صالحی؛ مهدی مومن نیا

11.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب