آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,126,769
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,162,079

1.

اثر پارامترهای محیطی بر سیست داینوفلاژله‌های Gonyaulacales و Gymnodiales در سواحل دریای عمان و تنگه هرمز

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 13-23
گیلان عطاران فریمان؛ مژده خلیلی؛ پروین صادقی

2.

اثر رنگ بروموکروزول گرین بر فعالیت‌های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه و حذف آن از آب با استفاده از خاکستر پوست خربزه و بنتونیت سدیم فرآوری شده

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 241-252
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ سمیه حیدری؛ آمنه اسکندری تربقان

3.

اثر رنگ کریستال ویولت بر تخمیر شکمبه‌ای در شرایط in vitro

دوره 31، شماره 4، دی 1397، صفحه 43-56
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی؛ آمنه اسکندری تربقان؛ رضا ولی زاده

4.

اثر شرایط گوناگون خشک کردن بر ویژگی‌های کیفی ورقه‌های سیر خشک1

دوره 7، شماره 2، شهریور 1385، صفحه 31-46
فریبا بیات

5.

ارزیابی تغییرات شاخص‌‌های تجاری خاویار بلوگا (Huso huso) دریای مازندران تحت پرورش در آب شیرین : ریزمغذی‌‌های معدنی، رنگ و ساختار ژنتیکی

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-23
مسعود هدایتی فرد؛ شهرزاد بریمانی؛ علی معتمدزادگان؛ عباس بزرگنیا

6.

ارزیابی خصوصیات کیفی گیاه دارویی زوفا (Hyssopus officinalis L.) در خشک کردن با تابش مادون قرمز

دوره 35، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 876-887
فرزانه جنگی؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری

7.

استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل‌ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 47-56
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور؛ علی معتمدزادگان

8.

استخراج و جداسازی رنگ‌ روناس (Rubia tinctorum L.) با سه حلال در فصول مختلف و کاربرد آن برای مطالعات یاخته‌شناسی

دوره 35، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 266-275
عذرا عطائی عظیمی؛ بابک دلنواز هاشملویان

9.

بررسی تأثیر خشک کردن با تابش مادون قرمز و سرعت جریان هوا بر خصوصیات کیفی بابونه (Matricaria chamomilla L.)

دوره 36، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 709-723
عبدالباسط محمودی؛ محمد کرمی؛ محمدتقی عبادی؛ مهدی عیاری

10.

تأثیر روش‌های تسریع در خشک‌شدن بر شاخص‌های کیفی آلوچه در خشک‌کن آفتابی

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 107-122
سعید ملک؛ محسن حیدری سلطان‌آبادی؛ مرتضی خان‌احمدی؛ حمیدرضا قزوینی؛ عادل میرمجیدی؛ محمد شاهدی؛ اصغر کرمانی

11.

تأثیر کاربرد توأم پراکسید‌ هیدروژن (H2O2)، دفعات شستشو و نسبت آب به گوشت بر کیفیت رنگ آب و سوریمی حاصل از گوشت چرخ‌شده ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 19-29
نرجس بادفر؛ سید علی جعفرپور

12.

تغییرات برخی ویژگی های کیفی میوۀ زردآلوی بسته‌بندی شده با اتمسفر اصلاح شده

دوره 21، شماره 74، شهریور 1399، صفحه 151-168
علی متولی؛ ابراهیم شهبازی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب