آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,808,078
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,722,359

1.

اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184
مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی

2.

اثر پودر چویر(.Ferulago angulata L) و ویتامین E بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت و برخی فراسنجه های خون در بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 15-26
فیروز صمدی؛ مسیب امیری

3.

اثر دسترسی به گردشگاه و افزودن مولتی‌آنزیم بر عملکرد رشد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی با رشد سریع

دوره 34، شماره 3، مهر 1400، صفحه 77-86
رضا وکیلی؛ رضا قره باغی

4.

استفاده از منابع مختلف چربی و عصاره چای سبز در جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی روده و کیفیت گوشت

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 197-212
فاطمه محمد پور؛ حسن درمانی کوهی؛ اردشیر محیط؛ محمدمهدی سوهانی

5.

بررسی اثر ویتامین E و سلنیوم آلی به صورت تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، درصد زنده مانی و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 3-16
علی مهماندوئی؛ محمود شمس شرق؛ سعید حسنی

6.

بررسی فراسنجه‎های کیفیت، ارگانولپتیک و مشتری پسندی گوشت ران و سینه تحت تاثیر افزودن اسانس آویشن در حالت خالص و محافظت شده در جیره جوجه‏های گوشتی سویه راس 308

دوره 9، شماره 37، اسفند 1399، صفحه 17-30
محمد رضا بهرامی؛ iman hajkhodadadi؛ حسینعلی قاسمی

7.

تأثیر پروبیوتیک (مخمر ساکارومایسیس سرویسیه)، پری‌بیوتیک‌ها (الیگوساکاریدهای مانان و بتاگلوکان) و آنتی‌بیوتیک نئومایسین بر عملکرد، برخی شاخص‌های کیفیت فیزیکی و شیمیایی گوشت و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 90-97
سعیده ابدالی براباد؛ زربخت انصاری پیرسرائی؛ منصور رضائی؛ حمید دلدار

8.

تاثیر سطوح مختلف پودر آویش شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) در جیره بر صفات تولیدی، اندام‌های درونی و خصوصیات کیفی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 30، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 21-31
مجتبی ابولوردی؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبائی؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی

9.

تأثیر گیاه دارویی بیلهر (Dormema aucheri Boiss.) بر عملکرد، هماتولوژی، ریخت‌شناسی دئودنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 39، شماره 3، مهر 1402، صفحه 483-499
زهرا نوربخش؛ ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ محمد حسین مرادی

10.

تولید گوشت بوقلمون غنی از سلنیوم

دوره 2، شماره 2، آذر 1400، صفحه 75-84
عباسعلی باغبان شاه آبادی یان؛ حسن منیری فر؛ علیرضا دهناد


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب