آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,897,759
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,758,011

1.

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

2.

ارزیابی عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون، پاسخ ایمنی و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با آب‌پنیر و پروبیوتیک

دوره 32، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 31-40
فروغ شاهسونی؛ نظر افضلی؛ سیدجواد حسینی وشان

3.

بررسی تکثیر باکتری Sinorhizobium meliloti در چند محیط کشت ارزان قیمت

دوره 19، شماره 2، اسفند 1384، صفحه 201-211
شیرین قربانی؛ احترام سادات رحیمی؛ کاظم خاوازی؛ محمدحسین ارزانش

4.

رزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب