آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,919,060
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,235,665

1.

ارزیابی خواص کیفی و پخت برنج رقم طلوع

دوره 3، شماره 1، شهریور 1400، صفحه 42-44
عاصفه لطیفی؛ علی مومنی؛ مرتضی نصیری؛ ناهید فتحی

2.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

3.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی شهین زمردی

4.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی

5.

تاثیر مقایسه‌ای لفاف و پوشش خوراکی کیتوزان بر خواص کیفی ماهی شعری معمولی Lethrinus nebulosus طی نگهداری دریخچال

دوره 30، شماره 3، مهر 1396، صفحه 252-263
مژگان کریمی رضاآباد؛ آیناز خدانظری؛ سیدمهدی حسینی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب