آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,068,348
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,155,895

1.

Taxonomic study of endophytic species of Alternaria from Prunus trees in Urmia and Miandoab in W Azarbaijan province (NW Iran)

دوره 16، شماره 1، آذر 2015، صفحه 88-100
Esmaeel Hashemloo؛ Abdol-Hossein Jamali Zavareh؛ Yobert Ghosta

2.

اثرات بسته‌بندی و جاذب اتیلن بر عمر انبارمانی و خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)

دوره 8، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 1-12
زهرا شیخ الاسلامی؛ ابراهیم گنجی‌مقدم

3.

اثرات زمان برداشت و مدت زمان انبارمانی بر خواص کمی و کیفی زردآلو (رقم شاهرودی)1

دوره 6، شماره 4، اسفند 1384، صفحه 31-44
ابراهیم گنجی مقدم؛ زهرا شیخ اسلامی

4.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژل آلوئه‌ ورا بر افزایش زمان ماندگاری و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی زردآلو

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 49-66
حمید حسینی؛ علی نجفی؛ سیدحمیدرضا ضیاالحق

5.

بررسی تأثیر رژیمهای آبیاری بر عملکرد زردآلو در سه سیستم آبیاری

دوره 20، شماره 1، خرداد 1385، صفحه 165-174
رقیه رضوی؛ حیدر طایفه رضایی

6.

به تاخیر اندازی گلدهی زرد آلو رقم شاهرودی با استفاده از اتفون و جیبرلیک اسید

دوره 20، شماره 2، مرداد 1383، صفحه 183-198
ابراهیم گنجی مقدم؛ علی مختاریان

7.

پارسی، رقم جدید زردآلو حاصل از دورگ‌گیری مناسب برای تازه خوری و فرآوری

دوره 10، شماره 2، دی 1400، صفحه 101-112
جلیل دژم پور؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ ناصر بوذری؛ مهرشاد زین العابدینی؛ حمید رهنمون

8.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی

9.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی شهین زمردی

10.

تاثیر روش بسته‌بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود)

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 41-52
بهجت تاج‌الدین؛ مریم هاشمی؛ سیدمجتبی خیام‌نکویی

11.

تاثیر روش بسته‌بندی نانویی بر پایه کیتوزان و پوشش واکس نانوکیتوزان بر خصوصیات فیزیکی زردآلو رقم 526 (58- شاهرود)

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 41-52
بهجت تاج‌الدین؛ مریم هاشمی؛ سیدمجتبی خیام‌نکویی

12.

تاثیر ضخامت فیلم ، آرایش میوه (یک لایه یا دو لایه)، و اندازه بسته بندی ‏‎‎‎بر عمر ‎انباری ‎زردآلو1

دوره 6، شماره 1، خرداد 1384، صفحه 125-138
زهرا شیخ‏ الاسلامی؛ محمد علی شاه بیک

13.

تعیین نیاز دمایی در چند رقم تجاری زردآلو در تبریز

دوره 17، شماره 1، اردیبهشت 1380، صفحه 12-20
جلیل دژم پور

14.

خشک‌کن آفتابی تابش مستقیم قابل کاربرد در مناطق روستایی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 19-24
حمیدرضا گازر؛ امیدرضا روستاپور

15.

خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و پومولوژیکی برخی از ژنوتیپ‌های زردآلو و اثر پیش‌تیمار و روش خشک کردن بر کیفیت برگه آن‌ها

دوره 30، شماره 2، تیر 1393، صفحه 153-167
ابراهیم گنجی‌مقدم؛ کاظم مصباحی؛ شهره نیک‌خواه؛ احمد اصغرزاده

16.

خصوصیات مورفولوژیکی و پومولوژیکی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های بومی زردآلوی ایران

دوره 29، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 143-158
سرور محمدزاده؛ ناصر بوذری؛ وحید عبدوسی؛ عبدالرضا کاوند

17.

روش‌های تعیین زمان مناسب برداشت میوه زردآلو

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 11-20
جابر سلیمانی

18.

شناسائی آلل‌های خود ناسازگاری در زردآلو (Prunus armeniaca L.) با تلفیق روش‌های مطالعه این صفت

دوره 27، شماره 3، شهریور 1390، صفحه 411-426
رحیم قره‌شیخ‌بیات؛ لوکا دندینی؛ سیلویرو سانساوینی

19.

فنولوژی گلدهی و وضعیت خودسازگاری تعدادی از ژنوتیپ های زردآلو حاصل از تلاقی ارقام خودناسازگار و خودسازگار

دوره 37، شماره 4، دی 1400، صفحه 513-530
کتایون اروجی سلماسی؛ رحیم قره‌شیخ‌بیات؛ سید مهدی میری؛ محی الدین پیر خضری؛ داریوش داوودی

20.

مطالعه خودناسازگاری در برخی ژنوتیپ‌های زردآلو (Prunus armeniaca L.) با استفاده از روش‌های کلاسیک و مولکولی

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 777-790
ساناز مولائی؛ علی سلیمانی؛ مهرشاد زین‌العابدینی؛ بهرام ملکی

21.

معرفی رقم جدید زردآلوی خشکباری، نصیری 90

دوره 3، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 1-13
ابراهیم گنجی‌مقدم؛ محمد زرین‌بال؛ جلیل دژم پور؛ حمید رهنمون؛ سعداله اسکندری؛ حسین منصورفر؛ ناصر بوذری؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ محمد زرین بال

22.

ویژگی‌های باردهی شش ژنوتیپ امیدبخش زردآلو

دوره 31، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 145-159
حمید رهنمون؛ جلیل دژم‌پور؛ جعفر حاجیلو



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب