آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,040
تعداد مشاهده مقاله27,663,268
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,211,496

1.

Therapeutic and Histopathological Effect of Aloe vera and Salvia officinalis Hydroethanolic Extracts against Streptococcus iniae in Rainbow Trout

دوره 75، شماره 2، شهریور 2020، صفحه 275-287
A. A. Tafi؛ S. Meshkini؛ A. Tukmechi؛ M. Alishahi؛ F. Noori

2.

اثرات جیره غذایی غنی شده با نانوذرات سلنیوم بر عملکرد تولید مثلی مولدین ماده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 79-88
سعید ضیائی نژاد؛ عیسی فلاحت ناصرآباد؛ علیرضا قائدی؛ مصیب سیدی؛ سید حسین مرادیان

3.

اثرات مکمل غذایی‌ پودر ریزجلبک نانوکلروپسیس (Nannochloropsis oculata) بر برخی شاخص‌های خونی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان انگشت قد

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 105-113
مروارید نراقی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی؛ سید پژمان حسینی شکرابی

4.

اثرات نانوذرات سلنیوم بر عملکرد آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و یون‌های تخمک مولدین قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 53-62
عیسی فلاحت ناصرآباد؛ اسماعیل کاظمی؛ سید عبدالحمید حسینی؛ محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ رقیه محمودی

5.

اثر بتافین و سیلی‌مارین بر شاخص‌های خونی، سرمی و رشد ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 489-501
محمد بابایی؛ مهران جواهری بابلی؛ مجتبی علیشاهی؛ مهدی شمسایی

6.

اثر جایگزینی پودرگاماروس با بخشی از پودر ماهی کیلکای دریای خزر بر عملکرد رشد، ضریب تبدیل غذایی و بقاء بچه ماهیان قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 3، خرداد 1390، صفحه 63-74
عظیم عظیمی؛ سید عباس حسینی؛ محمد سوداگر؛ حسن اصلان پرویز

7.

اثر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو سوسک زرد (Tenebrio molitor) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون‌شناسی و برخی از پارامترهای ایمنی غیراختصاصی بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 13-26
منصور ولی پور؛ امین اوجی فرد؛ عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده؛ دارا باقری

8.

ارزیابی کمی و کیفی آلاینده‌‌های پساب خروجی مزارع پرورش ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در ایستگاه‌های منتخب استان کهگیلویه و بویراحمد

دوره 33، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1403، صفحه 1-13
محمدمیثم صلاحی اردکانی؛ محمود حافظیه؛ رقیه محمودی؛ سید حسین مرادیان؛ حسن نصراله‌زاده ساروی

9.

بررسی in vitro فعالیت ضد باکتریایی عصاره و نانوعصاره مرزنگوش (Origanum vulgare) در مقایسه با فلورفنیکل و نانوفلورفنیکل بر ضد استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae)

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 41-50
مسعود حقیقی؛ سید محمد اسماعیل فخار زاده؛ سلطنت نجار لشگری؛ بهنام پور مولایی

10.

بررسی اثرات استفاده از باکتریوفاژ AHɸ3 در میزان بازماندگی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) آلوده به باکتری آئروموناس هیدروفیلاAeromonas hydrophila) ) در شرایط درون‌تنی (in vivo)

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 37-48
لاله یزدانپناه گوهرریزی؛ فرخ رخ‌بخش‌زمین؛ سیدمحمدجلیل ذریه‌زهرا؛ نادیا کاظمی‌پور؛ بابک خیرخواه

11.

بررسی اثرات طول دوره نوری بر فعالیت برخی آنزیم‌های گوارشی معده ای و روده ای در لارو و نوجوان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 23، شماره 2، تیر 1393، صفحه 103-115
سکینه یگانه؛ فرشته رمضان زاده؛ خسرو جانی خلیلی؛ سیده صدیقه بابایی

12.

بررسی اثر اسانس‌ مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر شاخص‌های رشد و کیفیت فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین-کمان (Oncorhynchus mykiss)در زمان نگهداری در دمای یخچال(°C1±4)

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 93-109
الهه عزیزی؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروزبخش؛ خسرو جانی خلیلی

13.

بررسی اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو ( کنجاله سویای فرآوری شده) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی در بچه ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 47-59
فاطمه موحدراد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ عباس زمانی؛ حامد کلنگی

14.

بررسی اثر سطوح مختلف باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر پاسخ استرس اکسیداتیو و فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مواجهه با فلز سرب در جیره غذایی

دوره 31، شماره 4، دی 1397، صفحه 91-105
تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ سید صمد حسینی؛ صادق رباط کریمی؛ مجتبی امام؛ نسیم علیجانی؛ حسن بخشی

15.

بررسی ارتباط بین چندشکلی ژن میوستاتین و صفات کمی ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) با روش PCR-SSCP

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 25-39
سجاد نظری؛ ولی اله جعفری؛ محمد پورکاظمی؛ حامد کلنگی؛ حسین علی عبدالحی

16.

بررسی آسیب شناسی بافتی و تغییرات برخی شاخص‌های خونی ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) گونه‌های داخلی و فرانسوی ناشی از باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 159-174
محمد شیخ اسدی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ لاله یزدانپناه؛ امیر ستاری؛ مریم میربخش

17.

پایش و ارزیابی عوامل خطر محیطی و مدیریتی مؤثر در بروز برخی از بیماری‌های ویروسی خاص در مرکز تولید ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان SPF

دوره 4، بهار و تابستان 99، فروردین 1399، صفحه 13-24
ابوالفضل سپهداری؛ سلطنت نجار لشگری؛ علیرضا باباعلیان؛ مسعود حقیقی؛ محمود محسنی

18.

تاثیر جایگزینی پودر گوشت به جای آرد ماهی جیره بر تولید محصول و شاخص‌های کبدی و احشائی ماهیان قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 2، تابستان 96، شهریور 1396، صفحه 46-58
حبیب نیک نقش؛ مسعود هدایتی فرد؛ عبدالصمد کرامت

19.

تأثیر فوکوییدان بر ایمنی غیر اختصاصی و فعالیت ضد باکتریایی سرم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان Mykiss) (Oncorhynchus

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 27-37
فریده قالبی حاجیوند؛ امیر حسین اسماعیلی؛ عبدالمحمد عابدیان

20.

تاثیر ماده رقیق کننده اسپرم‌ بر برخی از شاخص‌های تکثیر حاصل از تلاقی ماهیان نر تغییرجنسیت یافته (xx) و معمولی با ماهی ماده قزل آلای رنگین کمان

دوره 31، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 17-26
اسماعیل کاظمی؛ ابوالحسن راستیان نسب؛ سیدعبدالحمید حسینی؛ جواد مهدوی جهان آباد؛ عیسی فلاحت

21.

تاثیر همزمان تراکم پرورش، سم آفلاتوکسین B1 و مخلوط پودر گیاهان دارویی بر فیزیولوژی گوارش ماهی قزل-آلای رنگین‌کمان (Onchorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-117
زهرا محمودی کیا؛ احمد ایمانی؛ کوروش سروی مغانلو؛ مزدک رازی

22.

تأثیر هورمون 17 آلفا - متیل تستوسترون بر روند تولید مولد نر تغییر جنسیت یافته از تخم قزل‌آلای رنگین‌کمان بومی و تخم‌‌های چشم‌زده وارداتی

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 13-26
ابوالحسن راستیان نسب

23.

تجزیه‌وتحلیل کمی و کیفی پروفایل اسیدهای چرب عضله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) پرورش یافته در آب شیرین و لب شور با چهار نوع خوراک مختلف

دوره 32، شماره 6، بهمن و اسفند 1402، صفحه 111-122
سید محمد وحید فارابی؛ رضا صفری

24.

جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله دانه کنجد در جیره غذایی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و تأثیر آن بر شاخص‌های رشد، تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی لاشه و آنزیم‌های کبدی

دوره 31، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 97-108
امین هاشمی پناه مهرآبادی؛ غلامرضا رفیعی؛ سپیده بزرگی

25.

جداسازی و بررسی ویژگی‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس‌های (Lactobacillus) روده قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و توان ضد باکتریایی آنها در برابر یرسینیا راکری (Yersinia ruckeri)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 133-142
نیکی نادعلیزاده طبری؛ سعید مشکینی؛ امیر توکمه‌چی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب