آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,126,955
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,162,092

1.

اثر عصاره آبی زردچوبه بر پراکسیداسیون لیپیدی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی در بافت کبد جنین جوجه تحت تیمار با نانوذرات نقره

دوره 36، شماره 4، دی 1402، صفحه 37-43
وفا تکتم سادات؛ مژده عمادی

2.

اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین بر فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی سویه آرین

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 436-445
مریم محمدامینی؛ فرید شریعتمداری؛ سیدعبدالله حسینی

3.

مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌‌های آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 29، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 73-83
یاسمن فهیم دژبان؛ مونا معراجی

4.

مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصاره‌های آویشن، موسیر و زردچوبه بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 دی 1398
یاسمن فهیم دژبان؛ مونا معراجی

5.

مقایسه روشهای مختلف جهت پیش‌بینی واردات ادویه‌جات در ایران مطالعه موردی دارچین، هل و زردچوبه

دوره 16، شماره 4، اسفند 1387، صفحه 19-40
وحیده پریزن؛ عبدالکریم اسماعیلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب