آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,021
تعداد مشاهده مقاله27,175,673
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,169,414

1.

Identification of Penicillium species from citrus fruits and various bread types in Shiraz

دوره 21، شماره 1، آذر 2020، صفحه 65-78
Delaram Delshad؛ Reza Mostowfizadeh-Ghalamfarsa

2.

اثر آرد میوه بلوط ایرانی بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 177-186
احسان یزدان پناه؛ محمد حجت الاسلامی؛ هومان مولوی

3.

بررسی آثار و تبعات اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در حوزه های آرد و نان و گندم

دوره 26، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 145-164
لیلی ابوالحسنی؛ ناصر شاهنوشی؛ آرش دوراندیش؛ حمیدرضا طاهرپور؛ هومن منصوری

4.

بررسی کاربرد نانوکامپوزیت های پلی اتیلن سبک خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری)

دوره 12، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 51-60
عبدالله همتیان سورکی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مهدی قیافه داوودی؛ سیدعلی مرتضوی

5.

مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی های کیفی نان بربری

دوره 12، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 41-50
مسعود یقبانی

6.

مقایسه تأثیر آرد مالت گندم و جو بدون پوشینه بر ویژگی‌های کیفی نان بربری

دوره 12، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 41-50
مسعود یقبانی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب