آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,847,677
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,739,092

1.

Comparison of glutaraldehyde cross linking versus direct Schiff base reaction for conjugation of L-asparaginase to nano-chitosan and improvement of enzyme physicochemical properties

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1804-1821
N. Khounmirzaie؛ M.R. Jalali؛ A. Shahriari؛ M.R. Tabandeh

2.

Evaluation of the quality of fish burger produced from Scomberoides commersonnianus surimi during frozen storage

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 1064-1079
Mitra parvizi؛ Marzieh moosavi-nasab

3.

Evaluation on Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Two Iranian Jujube (Ziziphus jujuba Mill.) Cultivars

دوره 8، شماره 1، تیر 2019، صفحه 85-93
Samaneh Chiti؛ Shadi Basiri؛ Ali Mortazavi؛ Akram Sharifi

4.

Physicochemical and antioxidant properties of chitosan-coated nanoliposome loaded with bioactive peptides produced from shrimp wastes hydrolysis

دوره 21، شماره 4، مهر 2022، صفحه 987-1003
Soheyl Reyhani Poul؛ Sakineh Yeganeh

5.

The effects of Benthosema pterotum gelatin replacement on physicochemical, textural and sensory properties of pastille

دوره 20، شماره 6، بهمن 2021، صفحه 1609-1625

6.

اثر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی بر فرسایش‌پذیری در خاک‌های آهکی

دوره 22، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 59-68
علی رضا واعظی؛ حسینعلی بهرامی؛ سید‌حمیدرضا صادقی؛ محمدحسین مهدیان

7.

بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 1-20
مریم بختیاری؛ مریم قراچورلو؛ بابک غیاثی طرزی

8.

بررسی تأثیر شرایط اکوئیک بر شکل‌های مختلف آهن و منگنز در خاک‌های اینسپتی سول زیر کشت برنج و کیوی

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 351-362
علیرضا راهب؛ احمد حیدری؛ محمد جواد محبی صادق

9.

بررسی تأثیرگونة گندم و نسبت اختلاط آرد بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی سمنو

دوره 13، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 45-56
عادل میرمجیدی؛ سلیمان عباسی

10.

بررسی تغییرات کیفی میوۀ ازگیل (Mespilus germanica) طی رسیدن در دورۀ نگهداری در سردخانه

دوره 19، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 1-16
محسن زندی؛ علی گنجلو؛ ماندانا بی مکر

11.

بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-56
عاصفه لطیفی

12.

بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن

دوره 14، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-56
عاصفه لطیفی

13.

بررسی ویژگی‌های دینامیکی و فیزیکوشیمیایی نانو ذرات حاوی عصاره پروپولیس

دوره 22، شماره 2، دی 1402، صفحه 55-69
منصوره سلیمانی فرد؛ جواد فیضی

14.

تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 159-176
شمیم نوائیان قاسمی؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد

15.

مدل‌سازی مخزن کربن آلی خاک در رابطه با ویژگی‌های فیزیکو- شیمیایی خاک در جنگل گلندرود در شمال ایران

دوره 28، شماره 1، شهریور 1393، صفحه 53-62
علی اصغر واحدی؛ اسداله متاجی؛ سید‌محمد حجتی

16.

مقایسه تطبیقی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از فانوس ماهی (1890Benthosema pterotum, Alcock ) و ژلاتین گاوی

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 53-63
فهیمه عسگرزاده؛ مریم عطایی؛ نسرین چوبکار

17.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب