آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,946,732
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,146,017

1.

Chemical compositions, volatile compounds and sensory property of salted shrimp paste (Kapi) produced from Acetes vulgaris and Macrobrachium lanchesteri

دوره 18، شماره 4، دی 2019، صفحه 1101-1114
Jaksuma Pongsetkul؛ Soottawat Benjakul؛ Punnanee Sumpavapol؛ Kitiya Vongkamjan؛ Kazufumi Osako

2.

ارزیابی ویژگی‌های حسی ماست منجمد وانیلی

دوره 9، شماره 36، آذر 1399، صفحه 81-88
راحله نژاد رزمجوی اخگر

3.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

4.

تاثیر استفاده از پودر سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی های کیفی ماست قالبی بدون چربی

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 159-176
شمیم نوائیان قاسمی؛ مصطفی سلطانی؛ مریم مصلحی شاد

5.

تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 65-78
اکبر زمانی؛ هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده

6.

تأثیر افزودن دو نوع قوام دهنده‌ روی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه‌ای قالبی

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 65-78
اکبر زمانی؛ هادی الماسی؛ بابک قنبرزاده

7.

تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 115-130
شهین زمردی؛ رضا حیدری؛ نفیسه احدی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب