آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,021
تعداد مشاهده مقاله27,175,580
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,169,321

1.

Effect of zinc sulfate stress and its interaction with ascorbic acid on some physiological parameters in Brassica napus

دوره 11، شماره 1، آذر 2010، صفحه 93-102
F. Khosheghbal؛ M. Ghorbanli؛ R. Hajihosseini

2.

اثر تنش کمبود آب بر هیدرات‌های کربن غیر ساختمانی در گونه‌های Onobrychis viciifolia و Onobrychis radiata

دوره 12، شماره 3، آذر 1383، صفحه 317-326
پروین رامک؛ رمضانعلی خاوری‌نژاد؛ حسین حیدری‌شریف‌آباد؛ مسعود رفیعی

3.

ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگی‌های کریستالی و میکروسکوپی گرانول‌های نشاستۀ برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 14، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 13-24
رضا فرهمندفر؛ سیدعلی مرتضوی؛ رسول کدخدایی؛ فریده طباطبایی‌یزدی؛ آرش کوچکی؛ مریم حسینی

4.

ارزیابی عملکرد، اجزای عملکرد و مکانیسم‌های فیزیولوژیکی بذر پنبه استحصالی از تنش‌های آبی

دوره 9، شماره 1، آبان 1400، صفحه 161-188
ام البنین چکانی؛ الهام فغانی؛ محمدرضا داداشی؛ حسین عجم نوروزی؛ برهان سهرابی مشک آبادی

5.

استخراج پروتئین از پساب کارخانه‌های تولید نشاسته از سیب‌زمینی

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 21-28
سعید ملک؛ ،محسن حیدری سلطان آبادی؛ لاله مشرف

6.

استفاده از یک روش مناسب استخراج نشاسته برای تعیین درصد آمیلوز در لاین‌ های جو بدون پوشینه

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1384، صفحه 37-47
علی‌ محمدخانی علی‌

7.

بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-70
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده

8.

بررسی تأثیر ساختار آمیلوز و آمیلوپکتین بر کیفیت ارقام مختلف برنج ایرانی

دوره 16، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 61-70
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی‌زاده

9.

بررسی جایگزینی خمیر کاغذ الیاف بلند وارداتی با نانو الیاف سلولز و مواد کاتیونی در ساخت کاغذ بادوام

دوره 36، شماره 2، تیر 1400، صفحه 157-169
جعفر ابراهیم پور کاسمانی؛ احمد ثمریها؛ علیرضا خاکی فیروز

10.

بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
روناک غلامی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان نیا؛ علی اکبر انتظامی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

11.

بررسی خواص فیزیکی نانوکامپوزیت‌های بر پایه نشاسته سیب زمینی- نانوبلور ‌سلولز (NCC) استخراج شده از پنبه

دوره 15، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 27-38
روناک غلامی؛ بابک قنبرزاده؛ جلال دهقان‌نیا؛ علی‌اکبر انتظامی؛ لیلا ابوالقاسمی فخری

12.

تأثیر تغذیه سطوح مختلف نشاسته بر پرورش نوزاد و رشد جمعیت کلنی زنبورعسل (Apis mellifera)

دوره 06، شماره 11، بهمن 1394، صفحه 9-13

13.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

14.

تأثیر لایه‌های خودسامان نشاسته کاتیونی- کربوکسی متیل سلولز بر روی الیاف برگشتی خمیر نیمه‌شیمیایی سولفیت خنثی و خواص کاغذ تهیه‌شده

دوره 33، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 25-37
حمیدرضا رودی؛ حسیبه سعیدی؛ حسین کرمانیان

15.

تولید پلاستیک‌های زیستی از ضایعات سیب‌زمینی و الیاف خرما

دوره 4، شماره 7، اسفند 1401، صفحه 37-44
هوشنگ افضلی گروه؛ حسام عمرانی‌فرد

16.

تولید عصاره ، نشاسته و فیلم خوراکی از ضایعات بنه زعفران

دوره 1، شماره 2، مهر 1397، صفحه 20-26
سودابه عین افشار؛ پروین شرایعی

17.

ویژگی های آناتومی چوب ریشه و تنه درختچه اسکنبیل (Calligonum comosum) و نگاه اجمالی به ویژگی های فنی تخته خرده چوب ساخته شده از آن

دوره 30، شماره 4، دی 1394، صفحه 538-551
وحیدرضا صفدری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب