آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,827,200
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,733,011

1.

Detection of avian influenza virus of H9 subtype in the feces of experimentally infected chickens by RT–PCR

دوره 62، شماره 4، اسفند 2007، صفحه 181-189
H. Noroozian؛ M. Vasfi Marandi

2.

Evaluation of Microencapsulated Essential Oils in Broilers Challenged with Salmonella Enteritidis: A Focus on the Body’s Antioxidant Status, Gut Microbiology, and Morphology

دوره 77، شماره 2، خرداد و تیر 2022، صفحه 629-639
M Moharreri؛ R Vakili؛ E Oskoueian؛ Gh Rajabzadeh

3.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

4.

اثرات تغذیه سطوح مختلف ال -آرژنین بر برخی فراسنجه های خونی، هورمون های تیروئیدی، تلفات و عملکرد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 195-206
مختار فتحی

5.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

6.

اثر افزودن سطوح مختلف پودر برگ پونه کوهی (Origanum vulgare L.) به جیره بر پایه گندم بر عملکرد، پاسخ ایمنی و متابولیت های خون جوجه های گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 29-44
حیدر زرقی؛ سونیا زکی زاده؛ علی ابراهیمی متین؛ محمد رضا صلواتی

7.

اثر عصاره دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بصورت ترکیبی و یا جداگانه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای روده جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 55-66
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی

8.

امکان سنجی استفاده از فن آوری بینایی ماشین برای تخمین وزن جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 143-154
مهدی خجسته کی؛ محمد یگانه پرست؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ حسن صادقی پناه

9.

بررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 81-90
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ منیر پور قاسمی

10.

بررسی اثرات هم افزایی جیره های حاوی کنجاله سویای تخمیری و پری‌بیوتیک بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه های فیزیولوژیکی جوجه های گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 151-164
حسین محب الدینی؛ امین عشایری زاده؛ وحید جزی؛ مجید طغیانی؛ اکرم شبانی؛ الهام اسدی صومعه

11.

بررسی تاثیر جیره های تنظیم شده بر اساس راهنمای پرورش سویه های آرین و راس بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 275-302
حسین جهانیان نجف آبادی؛ پویا زمانی؛ وحید ایقانی؛ کامران رضا یزدی؛ فریبرز زرافروز

12.

بررسی تاثیر مکمل ال-آرژنین بر وضعیت آنتی اکسیدانی پلاسما،کبد و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 108، آذر 1394، صفحه 83-94
مختار فتحی؛ تیمور تنها

13.

بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 31، شهریور 1398، صفحه 51-58
آیدین اسدی؛ هاشم فعله یاورکندی؛ سراین رزاق زاده

14.

تاثیر اسانس گیاه مورت (Myrtus communis) بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، باکتری‌های روده کور سکوم و بافت شناسی ریخت شناسی ایلئوم در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 20، آذر 1395، صفحه 77-86
میلاد منافی؛ ناصر نجیب زاده؛ مهدی هدایتی

15.

تأثیر افزودنی خوراکی ضد تنش بر پاسخ های ایمنی و فراسنجه های خونی سه سویه تجاری جوجه گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 75-86
سید بابک اسدی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی

16.

تأثیر سطوح پودر دانه اسپند در جیره غذایی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 199-216
حسین جهانیان نجف آبادی؛ اسماعیل کاظمی

17.

تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 67-80
سلیمه یزدانی؛ زربخت انصاری؛ حمید دلدار؛ سید علی جعفرپور؛ سارا بهشتی

18.

تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 17، اسفند 1394، صفحه 55-62
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ سید عبدالله حسینی

19.

تاثیرکوانزیم کیو 10 بر تغییرات فراسنجه های خونی، مرگ و میر و عملکرد جوجه‌های گوشتی درگیر با سندرم آسیت القایی به روش سرما

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 219-228
مختار فتحی

20.

تاثیر نوع پروبیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی روی رشد بدن، اندام‌های سیستم ایمنی و مورفولوژی روده کوچک در هفته اول پرورش

دوره 28، شماره 2، تیر 1394، صفحه 51-59
حمیدرضا علی اکبرپور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مریم رضائیان؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی؛ روح الله دوزوری

21.

تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری تصحیح شده برای ازت ارقام مختلف گندم ایران با و بدون فرآوری در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 209-220
محمدرضا زبده؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ بهروز بهرام نژاد

22.

کارآیی اسیدی‌فایر اپتوسید بر جمعیت باکتریایی بیماری‌زا، عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی، متابولیت های خون و بافت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 36، شماره 139، شهریور 1402، صفحه 105-122
حیدر زرقی؛ سیده زهرا موسوی؛ مسعود محمدی؛ میترا ریاسی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب