آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,896,185
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,757,210

1.

اثرات روغن اسانس کپسوله شده ی پونه، روغن اسانس پونه، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 55-66
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

2.

اثرات نانو ذرات نقره بر سیستم ایمنی، خصوصیات بیوشیمیایی خون و جمعیت میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 4، دی 1398، صفحه 85-92
سید داود شریفی؛ حامد زرگران اصفهانی

3.

اثر افزودنی پودر فلفل پاپریکا (Capsicum annum) بر عملکرد رشد و برخی فاکتور‌های ایمنی ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 67-78
کسری لطفی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

4.

اثر افزودن سطوح مختلف لاکتوفرین گاوی بر عملکرد رشد و بیان چهار ژن کاندیدا برای پاسخ سیستم ایمنی در میگو های ببری ( Penaeus semisulcatus

دوره 1، بهار 96، خرداد 1396، صفحه 1-11
آرش جوانمرد؛ رضا نهاوندی؛ مسعود صیدگر؛ مهدی مقیم

5.

اثر تزریق ویتامین C و مس در گاوهای دوره انتقال بر ترکیب آغوز و متابولیت‌های سرم گوساله‌های تازه متولد شده

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 189-198
شریف خدامرادی؛ فرشید فتاح نیا؛ هوشنگ جعفری؛ گلناز تأسلی؛ یحیی محمدی

6.

اثر سطوح مختلف عصاره یوکا و آنتی‌بیوتیک بر بعضی از عملکردهای سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 5، آذر 1393، صفحه 675-681
زهرا رنجبر؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

7.

اثر عصاره آویشن باغی و نعناع فلفلی و ویتامین E بر سیستم ایمنی مرغ‌های تخم‌گذار در شرایط تنش گرمایی و میزان پراکسیداسیون در تخم‌مرغ‌های تولیدی در طی مدت ماندگاری

دوره 27، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 326-337
مجید بهرامی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

8.

اثر عصاره سرخار گل (Echinacea purpurea) بر برخی شاخص های ایمنی و بازماندگی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss) ) در برابر با استرپتوکوک

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 1-12
رضا پورغلام؛ مصطفی شریف روحانی؛ رضا صفری؛ علی اصغر سعیدی؛ محمد بینایی؛ راحله نجفیان؛ زهرا بانکه ساز؛ محمد جواد تقوی؛ ابوالفضل سپهداری

9.

ارزیابی تجویز جیرهای تاثیرلاکتوباسیلوس بر برخی فاکتورهای خونی ، ایمنی و بازماندگی در مواجهه با باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، پاییز 95، بهمن 1395، صفحه 1-12
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

10.

ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 97-109
سیدرضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر

11.

بررسی اثرات فردی و ترکیبی آلتیمیت اسید و عصاره ی کاسنی بر عملکرد و برخی فراسنجه های سیستم ایمنی در جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 110، خرداد 1395، صفحه 81-90
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده؛ محمد روستایی علی مهر؛ منیر پور قاسمی

12.

بررسی بیان ژن‌های اینترلوکین 10 و TNF-α در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در پاسخ به عفونت ویروسی سپتی سمی خونریزی دهنده (VHS)

دوره 34، شماره 4، دی 1400، صفحه 194-201
مجتبی افضلی؛ قدرت اله رحیمی میانجی؛ محسن قلیزاده

13.

تاثیر تغذیه‌ی لاکتوفرین و پروبیوتیک بر وضعیت سلامت و کاهش آلودگی به باکتری اشرشیاکلای در بره‌های شیرخوار نژاد قزل

دوره 34، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 55-62
مختار ملاکی؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقی زاده؛ حمید پایا؛ غلامرضا حمیدیان

14.

تاثیر جاذب مایکوتوکسین Toxeat®، بر روی بیان ژن‌های INFγ و INFα و غلظت سرمی IL2 و IL6 در جوجه‌ها‌ی گوشتی تغذیه شده با آفلاتوکسین)

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 41-48
سهیلا صرامی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ سید عبدالله حسینی؛ محسن براتی

15.

تاثیر سطوح مختلف بتائین جیره بر فاکتورهای رشد، بازماندگی، ترکیب شیمیایی بدن و مقاومت بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در تحت تنش‌های محیطی

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 135-146
محمد نیرومند؛ میرمسعود سجادی؛ مازیار یحیوی؛ محمد اسدی

16.

تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه Scandix pecten-veneris L. بر پارامترهای عملکردی، سیستم ایمنی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 882-895
مفید وسگری کیاسری؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی؛ محمد حسن یوسفی؛ خسرو قزوینیان

17.

تاثیر سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی پنیرک بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 3-12
سمیه منصورزاده؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محسن ساری؛ مسعود قربانپور نجف آبادی

18.

تأثیر عصاره گیاهان دارویی (بابونه و زیره سیاه) بر عملکرد، پاسخ ایمنی و ترکیبات بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 17، اسفند 1394، صفحه 55-62
محمد رضا سلیمانی؛ شعبان رحیمی؛ سید عبدالله حسینی

19.

تاثیر مکمل غذایی اسپیرولینا (Arthrospira platensis) بر سیستم ایمنی و فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی کوی((Cyprinus carpio carpio

دوره 26، شماره 3، شهریور 1396، صفحه 23-32
فاطمه انصاری فرد؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ مهدی سلطانی

20.

تأثیر نانوذره سلنیوم، ویتامین‌های C و E ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های ایمنی و آنزیم‌های کبدی فیل‌ماهی (Huso huso) پرورشی جوان

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 111-125
علی حسین پورزلتی؛ میرحامد سید حسنی؛ حسین آدینه؛ تورج سهرابی

21.

تتاثیر استفاده از عصاره گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم‏مرغ، سیستم ایمنی و خصوصیات کمی تخمدان مرغان تخم‏گذار

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 79-90
محمدرضا جمالی؛ محمدرضا قربانی؛ احمد طاطار؛ سمیه سالاری؛ مرتضی چاجی

22.

سیستم ایمنی زنبور عسل (Apis mellifera)

دوره 06، شماره 10، مرداد 1394، صفحه 22-26

23.

کاربرد پپتیدهای زیست فراوری شده (پرو تئین هیدرولیز شده) در جیره غذایی ماهیان پرورشی با تاکید بر ماهیان خاویاری

دوره 5، پاییز و زمستان 1401، تیر 1402، صفحه 1-9
میرحامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ امید صفری؛ محمود محسنی

24.

مزایای استفاده از پری بیوتیک‌ها در پرورش ماهیان دریایی

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 48-57
مریم منصف شکری؛ سمیرا ناظم رعایا؛ شیرین جمشیدی

25.

مقایسه اثر چند داروی گیاهی و شیمیایی تجاری بر کاهش آسیب های تنفسی، سیستم ایمنی و ماندگاری جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 3، مهر 1394، صفحه 20-27
نسیم حاتم زاده اصفهانی؛ شعبان رحیمی؛ محمد جواد قراگوزلو؛ سعید یخکشی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب