آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,862,553
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,231,828

1.

Changes of amino acids and proximate compositions in freshwater farmed beluga sturgeon (Huso huso) caviar

دوره 20، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 230-242
Shahrzad Barimani؛ Masoud Hedayatifard؛ Ali Motamedzadegan؛ Abbas Bozorgnia

2.

Effect of Organic Nutrients on Flower Yield and Oil Content of Chamomile (Matricaria chamomilla L.)

دوره 1، شماره 2، آذر 2012، صفحه 177-181
Mona Ansarifar؛ Ghorban Noormohamadi؛ Mohammad Reza Haj Seyed Hadi؛ Gholamhosein Riazi

3.

Properties and shelf-stability of co-dried common kilka (Clupeonella cultriventris) protein hydrolysate with agricultural residues as a new protein feed supplement

دوره 22، شماره 2، خرداد 2023، صفحه 405-422
A.R. Shaviklo؛ Y. Etemadian؛ F. Rafiepour

4.

اثرات کاهش سطح پروتئین جیره و درصد پودر ماهی بر شاخص های رشد و میزان نیتروژن آزاد شده در ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792))

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 137-148
علی اعظم اسماعیلی؛ عبدالصمد کرامت؛ اسدالله تیموری یانسری؛ حسین اورجی

5.

اثر کودهای آلی حاوی اسیدهای آمینه، بر کارایی نیتروژن مصرفی و خصوصیات کمی و کیفی چغندرقند

دوره 30، شماره 2، آذر 1393، صفحه 181-167
حمید نوشاد؛ رحیم محمدیان؛ سمر خیامیم؛ فرحناز حمدی

6.

استفاده از اسیدهای آمینه متیونین، لایزین و آلانین در رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) طی دوره سازگاری به غذای دستی

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 56-71
حمیدرضا پورعلی؛ محمود بهمنی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور؛ علیرضا علیپور

7.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

8.

بررسی کشت بساک در گل‌محمدی (Rosa damascena Mill.) و رز مینیاتوری

دوره 30، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 84-100
کیوان مهدوی ماشکی؛ احمد معینی؛ مختار جلالی جواران

9.

تاثیر محلول‎پاشی اسیدهای آمینه بر کارایی زراعی نیتروژن، عملکرد و کیفیت دانه جو

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 76-86
اکبر حسنی؛ محمدرضا امیری

10.

تأثیر همزیستی اکتومیکوریزایی بر تحمل به خشکی در صنوبر سفیدپلت (Populus caspica)

دوره 8، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 11-27
سیده معصومه زمانی؛ محمدابراهیم فراشیانی؛ فرزانه کازرانی

11.

تولید پروتئین تک‌یاخته با استفاده از کشت باکتری Lactobacillus acidophilus و قارچ Aspergillus niger از پساب کارخانه آرد ماهی کیلکا (استیک‌ واتر)

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 21-32
صفر بی بی کم؛ عبدالمحمد عابدیان؛ حبیب ا... یونسی

12.

تولید پروتئین هیدرولیز شده از کرم‌های ورمی کمپوست Eisenia foetida به منظور مصرف در فرایند تولید واکسن

دوره 35، شماره 2، تیر 1401، صفحه 88-94
حسین نوروزی مقدم؛ اقدس بنایی

13.

مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئین‌‌های هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 43-61
مهداد مهدابی؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ هومن رجبی اسلامی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب