آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,792,567
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,226,011

1.

اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی (راس 308)

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 139-146
متین شکوری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور

2.

اثر انتقال باکتری‌های تجزیه کننده لیگنوسلولز روده موریانه به شیرابه شکمبه بر فراسنجه‌‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم و سرشاخه خرما در شرایط برون‌‌تنی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 219-230
ایوب عزیزی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ مرتضی چاجی؛ حسن فضایلی

3.

اثر آنزیم گریندازیم- پی در جیره حاوی جو بر صفات عملکردی و قابلیت هضم اجزای جیره در شتر مرغهای آفریقایی (Struthio camelus var. domesticus) در سنین مختلف

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 57-70
ایمان حاج خدادادی؛ حسینعلی قاسمی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق

4.

اثر جایگزینی علوفه خشک جیره با سیلاژ ذرت بر مصرف خوراک، عملکرد تولید و تولیدمثل و قابلیت هضم در بزهای شیرده مهابادی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 187-198
شهره تاروردی سرابی؛ امیر فتاح؛ نادر پاپی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد

5.

اثر دور آبیاری بر عملکرد کمی و کیفی ژنوتیپهایی ازFestuca arundinacea در چین تابستانه

دوره 12، شماره 4، اسفند 1383، صفحه 345-363
عباس قمری زارع؛ علی قاسم زاده‌ دقیق؛ علی اشرف جعفری

6.

اثر سطوح مختلف ضایعات پرتقال بر قابلیت هضم مواد مغذی ،آنزیم‌های فیبرولتیک ،فراسنجه های شکمبه‌ای و خونی در میش دالاق

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 113-124
آزاده نهاردانی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

7.

اثر منابع متفاوت غلات بر قابلیت هضم جیره غذایی در اسب با استفاده از دو نشانگر داخلی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 3-12
احسان دیرکوندی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

8.

ارزیابی اثرات استفاده از مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد، کیفیت لاشه و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 37-54
محمود صحرائی؛ اباذر قنبری؛ رحمت کرمی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اکبر یعقوبفر؛ داریوش شکوری؛ اکبر ابرغانی

9.

استفاده از آلکانهای واکسی گیاهان بعنوان نشانگر در مطالعات تغذیه ای

دوره 9، شماره 3، آذر 1381، صفحه 891-904
عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده

10.

بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی بر میزان رشد، ترکیب شیمیایی بدن و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 165-177
محمود محسنی؛ محمد پورکاظمی؛ مصطفی کرمی نسب؛ محمد اسماعیل راست‌روان

11.

بررسی اثر افزودن پودر برگ زیتون و دانه گشنیز در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 135-150
احمدعلی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

12.

بررسی کیفیت علوفه گونه‌های مهم هالوفیت مراتع شور و قلیای استان گلستان در دو مرحله فنولوژی

دوره 24، شماره 3، مهر 1396، صفحه 537-546
محمد پاسندی؛ سیدعلی حسینی؛ عبدالله کاویان

13.

بررسی و تعیین کیفیت علوفه عجوه (Aellenia subaphylla) طی سه مرحله رویشی در مراتع قشلاقی استان سمنان

دوره 23، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 177-187
داریوش قربانیان؛ احسان زندی اصفهان؛ محمد امیرجان

14.

پاسخ عملکرد و بازده پروتئین مرغان مادرگوشتی به تنظیم جیره های غذایی بر اساس اسیدآمینه کل و قابل هضم

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 39-50
جواد نصر؛ اکبر یعقوبفر

15.

تاثیر اسانس گیاه نعناع فلفلی بر قابلیت هضم خوراک و تخمیر شکمبه ای گوسفندان ماکویی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 65-70
عباسعلی احمدی نقدهی؛ رسول پیرمحمدی؛ محسن صحرایی بلوردی؛ خسرو پارسایی مهر

16.

تاثیر افزودن مکمل بتائین به جیره غذایی ماهی آزاد دریای خزر(Salmo caspius) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون و قابلیت هضم

دوره 30، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 135-147
محمود محسنی؛ سلطنت نجارلشگری؛ یونس گل علیپور؛ محمد اسماعیل راست روان

17.

تاثیر تغذیه کاه گندم و سیلاژ کاه گندم فرآوری شده با سود، ملاس و دانه گندم‏ ‏ بر عملکرد ‏گاوهای شیرده

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 33-46
ابراهیم قاسمی؛ غلامرضا قربانی خراجی؛ محمد خوروش

18.

تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه و کاه گندم با علف خشک کنگر وحشی بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های شکمبه و خون و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند کرمانی

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 109-122
نرجس رفیعی پور احمدی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ زهره حاج علیزاده

19.

تاثیر سطوح متفاوت عصاره تفاله انگور بر قابلیت ‌هضم روده‌ای گاو شیری به روش برون تنی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 13-28
محمد جواد ابرقوئی؛ یوسف روزبهان

20.

تاثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم ناتوزایم پلاس بر قابلیت هضم، تخمیر پذیری و تجزیه پذیری یونجه خشک

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 207-218
مرتضی رضائی؛ مجتبی زاهدی فر؛ علی مصطفی طهرانی؛ حسین غلامی

21.

تاثیر سیلاژ یونجه غنی شده با سطوح مختلف ضایعات خرما بر قابلیت هضم ماده خشک و برخی فراسنجه های شکمبه ای در گوسفند کرمانی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 77-88
راحله رجبی علی آبادی؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری

22.

تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 103-114
میثم شهابی نژاد؛ محمد سالارمعینی؛ محسن افشارمنش؛ مازیار جاجرمی؛ مسلم اسدی کرم

23.

تأثیر مکمل‌های آلی روی و سلنیوم بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای در گوسفند

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 17-36
احد قربانی؛ محمد ابراهیم نوریان سرور؛ محمد مهدی معینی

24.

تأثیر منابع مختلف کربوهیدرات بر عملکرد رشد، ترکیب بدن، قابلیت هضم پذیری و آنزیم‏های کبدی و گوارشی تاس‏ماهی سیبری (Acipenser baerii)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 دی 1399
محمود محسنی؛ رضا طاعتی؛ شهرام دادگر؛ علی علیپور

25.

تعیین ارزش غذایی دو جلبک‌ دریایی (سارگاسوم آنگوستیفولیوم و گراسیلاریا کورتیکاتا) استان بوشهر برای تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 3-16
عبدالمهدی کبیری‌فرد؛ محمود دشتی‌زاده؛ امیرارسلان کمالی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب