آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,077,094
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,156,767

1.

ارزیابی پارامترهای حسی پاستیل زنجبیلی با استفاده از روش‌های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه‌های اصلی

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 17-32
سیده پرستو مجاوریان؛ زینب رفتنی امیری؛ هدی شهیری طبرستانی

2.

بررسی تأثیر کربوکسی متیل سلولز و نشاسته سیب زمینی برکیفیت مرغ برگر کم چرب

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-14
زهرا بیگ محمدی؛ مژده برکتی؛ هدی شهیری طبرستانی

3.

مقایسه ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه خربزه ترکمنی توسط پانکراتین و آلکالاز

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 75-90
معصومه الوند؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ شیما کاوه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب