آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,097,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,158,759

1.

اثر کلرور کلسیم و دمای نگهداری بر فاکتورهای کیفی و انبارمانی سه رقم گوجه فرنگی

دوره 10، شماره 4، اسفند 1388، صفحه 61-72
مشهید هناره؛ شهین زمردی؛ حمیده ژاله رضایی

2.

ارزیابی زنده مانی و تأثیر‏ لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (LA-5) بر برخی ویژگی های پنیر کوزه

دوره 14، شماره 3، آذر 1392، صفحه 113-120
فاطمه دهنوی؛ اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی

3.

بررسی اثر کم آبیاری درکمیت، کیفیت و قابلیت نگهداری گوجه فرنگی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1385، صفحه 19-30
شهین زمردی؛ امیر نورجو؛ عالیه امامی

4.

بررسی الگوی تجمع فلزات سنگین، ضرایب تجمع زیستی و انتقال در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Akhani Salicornia persica)- منطقه دشت نمک مردآباد کرج

دوره 18، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 33-46
هما بهمدی؛ نیراعظم خوش خلق سیما؛ فروغ شواخی؛ صغری معدنی؛ شهین زمردی

5.

تاثیر ایزوله پروتئین سویا و پودر جوانه یولاف بر برخی ویژگی های کیفی و بافتی پنیر فتای تهیه شده به روش whey-less

دوره 21، شماره 2، دی 1401، صفحه 135-150
رضا حبیبی؛ اصغر خسروشاهی؛ لیلا روفه گری نژاد؛ شهین زمردی؛ نارملا آصفی

6.

تأثیر افزودن آرد ماش و صمغ کتیرا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و اندیس‏های رنگ پوسته کیک اسفنجی کاکائویی فراسودمند

دوره 17، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 29-40
شهین زمردی؛ مهسا کریمپور سهرقه؛ هما بهمدی

7.

تأثیر پودر کدو حلوایی بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن تهیه شده با آرد ذرت

دوره 18، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 1-14
شهین زمردی؛ رضا حیدری؛ سمیه بهنام

8.

تاثیر پوشش خوراکی زئین ذرت و کلرید کلسیم بر بهبود خواص کیفی و افزایش عمر انباری زردآلو

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-40
شهین زمردی

9.

تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و عصاره دارچین بر خواص کیفی و بافتی کیک روغنی صبحانه در طول نگهداری

دوره 17، شماره 2، مهر 1397، صفحه 29-44
شهین زمردی؛ حمید باباپور

10.

تأثیر پوشش موسیلاژ گل ختمی حاوی اسانس پوست پرتقال (Citrus sinensis) بر فساد اکسایشی ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 21، شماره 1، مرداد 1401، صفحه 179-192
شهین زمردی؛ مجتبی آزدر قره آغاجی؛ مهدی قره خانی؛ شهرام حنیفیان

11.

تأثیر فیبر چغندر قند بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خصوصیات کیفی ماست میوه‌ای حاوی کامکوات به روش سطح پاسخ

دوره 20، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 115-130
شهین زمردی؛ رضا حیدری؛ نفیسه احدی

12.

تأثیر فراصوت و ریزپوشانی کردن بر ویژگی‌های ترکیبات زیست فعال عصاره استخراج شده از تفاله انگور قرمز رقم رشه سردشت

دوره 19، شماره 2، دی 1399، صفحه 93-108
شهین زمردی؛ الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی

13.

تأثیر نوع بسته بندی و پرمنگنات پتاسیم برکیفیت و عمر انبارمانی سه رقم سیب در سردخانه

دوره 6، شماره 3، آذر 1384، صفحه 143-156
شهین زمردی

14.

کنترل قهوه ای شدن آنزیمی برگه های گلابی با استفاده از اسید سیتریک

دوره 8، شماره 1، خرداد 1386، صفحه 75-84
اصغر خسروشاهی اصل؛ شهین زمردی

15.

مقایسه تأثیر صمغ زدو با کربوکسی متیل سلولز و اینولین بر خواص کیفی، ویسکوزیته و حسی ماست منجمد میوه‌ای

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 1-14
شهین زمردی؛ سحر خیرخواه فقرا؛ لیلا روزبه؛ سارا جعفریان



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب