آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,714
تعداد مقالات30,933
تعداد مشاهده مقاله24,809,840
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,723,296

1.

اثر کاربرد کود زیستی مایکوروت بر کمّیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L. در کشت مخلوط با Cicer arietinum L.

دوره 38، شماره 2، تیر 1401، صفحه 218-239
مهدیه احمدوند؛ عبدالله جوانمرد؛ محمد حقانی نیا؛ محمدرضا مرشدلو

2.

ارزیابی اثرات تاریخ برداشت و کاربرد قارچ میکوریزا بر عملکرد کمی و کیفی اسانس آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) در سطوح مختلف آبیاری

دوره 36، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 1022-1037
مصطفی امانی ماچیانی؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمد رضا مرشدلو؛ جعفر چابک پور

3.

بررسی صفات فیزیولوژیک، درصد و اجزای اسانس دو زیرگونه مرزنجوش (Origanum vulgare subsp. gracile و O. vulgare subsp. hirtum) تحت تنش شوری

دوره 37، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 563-583
زهرا ابراهیمی؛ محمدرضا مرشدلو؛ محمد باقر حسن پور اقدم

4.

بررسی میزان و ترکیب‌های موسیلاژ Lallemantia iberica Benth. با کاربرد تلفیقی قارچ میکوریزی و کود شیمیایی در شرایط دیم

دوره 36، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 609-626
عبدالله جوانمرد؛ سروه سعادی مقدم؛ مصطفی امانی ماچیانی؛ مجتبی نورآئین؛ محمد رضا مرشدلو

5.

بهبود کمّیت و کیفیت اسانس گیاه آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak.) با کاربرد کود زیستی مایکوروت در سطوح مختلف آبیاری

دوره 37، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 434-456
حانیه شب خیز؛ عبدالله جوانمرد؛ علی استادی؛ محمدرضا مرشدلو

6.

تغییرات فیتوشیمیایی و فعالیت ضداکسایشی میوه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) تحت تأثیر نوع بسته‌بندی و مدت زمان انبارمانی

دوره 38، شماره 3، مهر 1401، صفحه 409-423
فاطمه باباخانی؛ جلال خورشیدی؛ محمدرضا مرشدلو

7.

مقایسه‌ خصوصیات رشدی، میزان اسانس، فنل کل و قابلیت آنتی‌اکسیدانی جمعیت‌های مختلف سه گونه گل‌راعی (Hypericum scabrum L.، H. asperulum. Jaub. & Spach و H. ermiculare) جمع‌آوری شده از استان کردستان

دوره 36، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 655-669
جلال خورشیدی؛ محمد رضا مرشدلو؛ شادی مرادی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب