نویسنده = مینا سیف زاده
تعداد مقالات: 3

1

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، بهار 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور

2

تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط

دوره 1، پائیز 96، پاییز 1396، صفحه 59-70
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

3

شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی

دوره 1، تابستان 96، تابستان 1396، صفحه 23-30
علی اصغر خانی پور؛ مینا احمدی؛ مینا سیف زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.