آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,044,856
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,216

1.

بررسی تأثیر منبع کربوهیدرات بر کیفیت و میزان پذیرش سس تهیه شده از زائدات منجمد میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) طی نگهداری در دمای ۴ درجه سلسیوس

دوره 4، بهار و تابستان 99، فروردین 1399، صفحه 25-39
مینا سیف زاده؛ فرشته خدابنده

2.

تاثیر سطوح مختلف نشاسته های گندم و سیب زمینی بر کیفیت شیمیایی و حسی کوفته ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) و ماندگاری کنسرو تولیدی طی 24 ماه نگهداری

دوره 2، بهار 97، فروردین 1397، صفحه 99-108
فریدون رفیع پور؛ مینا سیف زاده؛ سید حسن جلیلی

3.

تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 59-70
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

4.

شناسایی و تغییر مس، کروم و کبالت در بافت خوراکی عضله ماهی اسبله glanis) Silurus) نمونه برداری شده از تالاب انزلی

دوره 1، تابستان 96، تیر 1396، صفحه 23-30
علی اصغر خانی پور؛ مینا احمدی؛ مینا سیف زاده

5.

قابلیت استفاده از ژلاتین پوست و استخوان ماهی در فرآورده‌های رژیمی

دوره 5، پاییز و زمستان 1400، آبان 1400، صفحه 39-46
سید حسن جلیلی حسن کیاده؛ مینا سیف زاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب