آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,918
تعداد مقالات32,906
تعداد مشاهده مقاله43,303,402
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,796,075

1.

استفاده از آنزیم پکتیناز در فرایند تولید چای سیاه ایرانی

دوره 5، شماره 1، مهر 1401، صفحه 26-30
شیوا روفی گری حقیقت؛ ستیلا چراغی؛ سیده مهسا دادپور

2.

آشنایی با چای پوئر (puer tea) و خواص آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 22-24
کلثوم چراغی؛ مریم السادات متولی جلالی

3.

تأثیر آب مصرفی بر برخی از خصوصیات حسی و شیمیایی دم کرده چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 44-49
زهرا رجبی پور؛ سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ کلثوم چراغی

4.

چای ماچا و ویژگی‌های آن

دوره 3، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 19-21
مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی

5.

سنجش و بررسی مطلوبیت چای به کمک ارزیابی حسی

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 14-22
مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی؛ فاطمه پارسا؛ صغری محبیان


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب