آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,009
تعداد مشاهده مقاله27,166,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,166,310

1.

ارزیابی و مقایسه کیفیت گوشت تاسماهی ایرانی پرورشی عمل آوری شده با نمک خالص و نمک مخلوط

دوره 16، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 93-102
مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

2.

استفاده از سدیم آلژینات جهت پوشش خوراکی ماهی کیلکای مهمولی () هنگام بسته بندی و ارزیابی باکتریایی، شیمیایی و حسی آن

دوره 19، شماره 3، آذر 1389، صفحه 61-76
مینا سیف زاده؛ عباسعلی مطلبی؛ محمد تقی مظلومی

3.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

4.

بررسی میزان تجمع سموم آلدرین، دیازینون و اندرین در بافت عضله خوراکی ماهی‌های اقتصادی تالاب انزلی

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 23-30
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ قربان زارع گشتی؛ علی اصغر خانی پور

5.

تهیه سس از میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) منجمد تالاب انزلی و ارزیابی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری آن در دمای یخچال (oC 4)

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 139-149
مینا سیف زاده

6.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب