آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,057,076
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,853

1.

اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 71-83
شقایق جواهردوست؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

2.

اثرات جایگزینی پودر ماهی با کنسانتره پروتئینی جو بر تغییرات آنزیم های گوارشی و کبدی در بچه ‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 28، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 111-121
امینه زارع تبار؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

3.

اثر پروتئین آبکافتی امعاء و احشاء ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه، آنزیم‌های‌ گوارشی و فلور باکتریایی روده در تاس ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 79-94
سکینه یگانه؛ میلاد عادل

4.

انتقال و بیان ژن GnRH نوترکیب ماهی در باکتری BL21 E. coli به منظور تولید هورمون نوترکیب

دوره 28، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 137-147
صدیقه محمدزاده؛ سکینه یگانه؛ فاطمه مرادیان؛ بهرام فلاحتکار؛ سلواین میلا

5.

بررسی عملکرد زیستی GnRH نوترکیب به‌عنوان القا کننده تخم‌ریزی در ماهی طلایی (Carassius auratus)

دوره 29، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 21-31
صدیقه محمدزاده؛ سکینه یگانه؛ فاطمه مرادیان؛ مسعود رکابی

6.

تأثیر استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis (PTCC 1403) و کیتین در جیره بر فاکتورهای خونی، بیوشیمیایی سرم و باکتری‌های دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.)

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 143-156
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

7.

تاثیر پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی روی رشد، فاکتورهای خونی و سرمی در ماهی آزاد دریای خزر

دوره 23، شماره 2، تیر 1393، صفحه 35-44
علیرضا حسینی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ حامد شهابی

8.

تاثیر پودر کرم خاکی Eisenia fetida) ) و سیر (Allium sativum) خوراکی بر فراسنجه‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 13-26
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی

9.

تاثیر زمان آبکافت بر فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 29، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 42-29
سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی؛ حامد احمدی

10.

تأثیر عصاره‌ی الکلی یونجه (Medicago sativa) بر عملکرد رشد، مصرف غذا، ترکیب بدن و برخی از فراسنجه‌های سرمی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان(Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 1-9
زینب نجفی؛ حسین اورجی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

11.

تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی و سطوح اسیدهای چرب در تخمدان ماهیان کپور دریایی حوضه جنوب شرقی دریای خزر (سال 1386-1387)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 151-160
سکینه یگانه؛ بهاره شعبانپور؛ هدایت حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی شعبانی؛ مهناز معینی؛ عباسعلی مطلبی

12.

سنجش خواص عملکردی پپتیدهای زیست‌‌فعال تولیدی از ضایعات میگو در مراکز فراوری با استفاده از آنزیم پروتامکس در درجات آبکافت مختلف

دوره 30، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 83-97
سکینه یگانه؛ سهیل ریحانی پول

13.

مقایسه اثر بی‌هوش‌کننده اسانس اسطوخدوس (Lavandula angustifolia) با اسانس گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر برخی شاخص‌های خونی و بیوشیمیایی سرم در ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 107-121
نرگس بهشتی؛ سکینه یگانه؛ میلاد عادل

14.

نانو ریزپوشانی پپتیدهای زیست‌‌فعال حاصل از آبکافت آنزیمی ضایعات میگو با پوشش ترکیبی نانولیپوزوم-کیتوزان و ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی، آنتی‌‌اکسیدانی و ضد فشار خونی محصول

دوره 30، شماره 6، بهمن و اسفند 1400، صفحه 83-95
سکینه یگانه؛ سهیل ریحانی پول

15.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب