آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,125,101
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,161,956

1.

اثرات استفاده از پروتئین آبکافتی تهیه شده از اندرونه ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در جیره‌ی غذایی بر برخی فاکتور‌های خونی و بیوشیمیایی بچه‌ماهی قزل‌آلای رنگین‌‌کمان

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 71-83
شقایق جواهردوست؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

2.

اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 107-116
جعفر کریم زاده؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ قاسم کریم زاده

3.

تأثیر استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis (PTCC 1403) و کیتین در جیره بر فاکتورهای خونی، بیوشیمیایی سرم و باکتری‌های دستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.)

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 143-156
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی

4.

تاثیر انواع کودهای آلی بر جامعه پلانکتونی، رشد و بقای بچه‌ماهیان‌نورس در سیستم پرورش متراکم

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 49-58
خسرو جانی خلیلی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ حسین اورجی؛ ابولقاسم اسماعیلی فریدونی؛ رمضان رجب‌نیا

5.

تاثیر پودر کرم خاکی Eisenia fetida) ) و سیر (Allium sativum) خوراکی بر فراسنجه‌های خونی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 27، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 13-26
بهزاد رزاقی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ خسرو جانی خلیلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب