آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,085,531
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,157,222

1.

اثرات برخی از عوامل بیوشیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین روده و ضمائم پیلوریک کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) برای جلوگیری از پدیده هضم دیواره شکمی در محیط in vitro

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 53-62
عباس زمانی؛ مسعود رضائی؛ رسول مدنی

2.

اثر پوشش ژلاتین همراه با اسانس دارچین بر دوره ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در دمای یخچال

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 13-24
قاسم تقی زاده اندواری؛ مسعود رضایی

3.

استخراج و ارزیابی ویژگی‌‌های ضد اکسایشی و امولسیون کنندگی آلژینات استخراجی از جلبک قهوه‌‌ای Sargassum ilicifolium

دوره 29، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 167-178
مسعود رضائی؛ سمیرا جدی؛ مهدی آل بوفتیله

4.

بررسی اثر استات سدیم و بسته بندی در خلاء بر ویژگی های میکروبی، حسی و زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط سرد

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 1-12
حلیمه اعتمادی؛ مسعود رضائی؛ عبدالمحمد عابدیان

5.

مقایسه عملکرد حسگرهای برموفنول آبی و برموکروزول سبز در تعیین فساد باکتریایی و شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در یخچال

دوره 28، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 45-54
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب